• Cactus
    #20
    Nekem T-Kábeltől van, az előttem szólóhoz hasonlóan én is beleugrottam a nagy hűségakcióba, bár nem bántam meg, mert addig is fizettem HBO-t, most meg havi +800ért kapom HBO max pack-ot digitálisan. Persze analóg HBO-t lemondtam, szal a szívás, hogy a többi tévén az nincs :) Mondjuk nálam ez nem gáz.

    A minőség egyértelműen jobb, amíg volt HBO analóg és már volt digi változat is, akkor szórakoztam hogy kapcsolgattam digi és analóg közt. Tényleg szemmel látható minőségjavulás. Nem vágom, hogy neked a plazmán hogy fog kinézni (mármint hogy pixeles lesz-e vagy sem), sajna én még CRT-s vagyok.

    Azt mondjátok már meg, hogy miért vagytok ilyen technofóbok? Szóval az egy dolog, hogy én is pl sorozatokat netről nézek, de attól még miért ne tévézzek? Engem a változatosság gyönyörködtet, és jó olyan filmet nézni, amiről azt se tudtam hogy létezik és mégis leadták és tetszett. És akkor fikázzátok, hogy így a teletext meg mitomén mi. Nekem pl jobban tetszik hogy 4 műsorprogramot látok egymás mellett és nem kell egyesével teletexten nézegetnem, hogy mi a franc lesz.

    Egyébként felhívom a figyelmet, hogy okos T-kábelnél nincs visszatekerés, szóval erre tessék vigyázni. Meg mondjuk ez sem igaz, hogy digin jön az analóg csatornacsomag. Ezer éve fullos csomagom van, ha most kitalálják hogy digin azt fizessem külön, akkor asszem veszek egy pár litert benyát és gyújtogatni kezdek :)