• Morden23
    "Zene: Nekem tetszo zene nem kaphato, igy nem ertem mit akarnak tolem. Azt toltok le ami jolesik."

Ha nem tetszik, minek töltöd le?

"es ha igen, akkor megveszem (jelenleg DVD-n, jovoben kitudja min). "

Erről beszélek, ez a normális.

"na de az ultragagyi filmek dompingje ellen, nekem, fogyaszatonak megis milyen fegyverem van?)"

Nem nézed. Ez régen warez nélkül is működött. Ma az a baj, hogy kiadnak egy "ultragagyi" filmet, akkor minden balfasz letölti, zeng tőle az összes torrent, és ebből arra lehet(ne) következtetni, hogy sikere van, csak nem fizetnek érte.
    Megjegyzem, megint igaz, hogy ami neked übergagyi, az lehet, hogy másnak az etalon.

"ha tenyleg erdekel a jatek, akkor megveszem."

Erről beszéltem, újfent. Így a normális.

"Szoftver: ..."

Oké, ez nem is téma. Bár hozzá kell tenni, hogy az egyszeri otthonülő, gépén csak játszó átlaguser-nek a Windows pont annyira van ingyen, mint a Linux.

"ne verjenek at lepten nyomon. Lasd sok mai borzalom film es jatek, hatalmas reklamkampany, a legjobb jelenetekbol osszevagva egy 1 perces trailer, aztan a moziban kiderul hogy az az 1 perc volt erdekes, a film tobbi resze ugy rossz ahogy van"

Még nem láttam olyan filmet - akármilyen szar is lett volna -, amit legalább néhány elvetemült állat ne tartana remek alkotásnak. Zene dettó, olyan óborzalmakat hallok néha, hogy ihaj, akár popular, akár underground témakörben. Szóval ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Nem lehet csak Sztárwárszokat meg Jóbarátokat vetíteni, és reménykedni abban, hogy ez majd mindenkinek bejön.

Amúgy nem azt mondtam, hogy nincsenek szar filmek/zenék/játékok, csak ez éppen kicseszettül szubjektív dolog (sosem fizetnék a Kvék akárhányért [igaz, le sen töltöm], de megyek és megveszem a Vampire - Bloodlines-t, még akkor is, ha az összes warezhuszár szerint bugos, nem szép, meg mittudomén).

"a szám nem jarhat"

Tulajdonképpen tényleg nem. Lássuk be, hogy senki nem kényszerít be a moziba. Aki meg mindenre válogatás és tájékozódás nélkül beül, az megérdemli, hogy pórul járjon. Tele van az internet megfelelő híroldalakkal, fórumokkal, ahol nem csak egy szaros trailer alapján ítélkeznek.

"Igy ha mas mod nincs, megvedem az erdekeimet ugy, ahogy lehet."

Dehogynem lehet. Nem nézed meg.

Konklúzió: nem a kritikai érzékkel, vagy az igényességgel van probléma. De nem is ezek ellen szóltam, hanem az ellen, hogy "mindent letöltünk, és utána akár tetszik, akár nem, semmiért nem fizetünk".