Sim date hentai japán játék
  • Dexantreal
    #1


    Na kérem. Nem tudom mennyire terjedtek el Magyarországon ezek a játékok, az anime-k, de immár két jó játékot tudhatok magaménak. Ever 17 Out of Infinity (sg-s cikk, akit érdekel) és most aYin-Yang! X-Change Alternative.

    Mi is ez valójában? Egy sim date játék, vagyis a lényege: elhódítani és egyéb dolgokat művelni a szép lánykákkal, közben jó poénok hangzanak el, remek a történet is (ez igaz mindkét általam felsorolt játékra).
    Az X-Change Alternative-ban egy csávóval kell nyomulni, aki gyerek korában eléggé lányos külsővel rendelkezett. Történetünk úgy indul, hogy elmeséli gyerek korát, miszerint ő soha nem tartozott a vagány csávók közé, s nem egyszer hívták "lány arcúnak" vagy mi. Na, ezt ő nagyon megutálta. Sajnos édesapja elhuny és így anyukájával él.
    Ugrunk egyet az időben és egy banda tagjaként látjuk két jó barát társaságában, amint megvernek valakit a suli udvarán. (megjegyezném, hogy a játék zenéi is nagyon jók, főleg a verekedésnél el lett találva jól). A srác utálja gyermekkorából kifolyoóla, ha valaki azt mondja, hogy lányos arca van, s ennek következtében kap a történet során Renji Saotome barátunk is egy szép pofont. Karou Sakurazuka, a főszereplő másik jó barátja Touya Sakaki. Mindkét haverja Karounak sokkal népszerűbbek a lányok körébben, s ez érthetően bosszantja őt.
    Szépen tengeti a három jó barát az életét egy-két napon át a játékban, s Karounak kisebb fájdalma vannak... aztán nagyobbak és nap, mint nap többször is. Sajnos el is ájul. Egyik nap haza megy a suliból, hogy totál ramatyul érzi magát, ledől az ágyra és alszik. Úgy érzi megdöglik, s arra gondol, hogy legalább viszont láthatja édesapját.
    Reggel fel kell, szokásos reggeli tenni valók, be a fürdőszobába, tükör elé állás és egy szexi csaj pislog ivssza rá. Karou nem akar hinni a szemének és innentől kezd a történet igazán érdekessé vállni...


    Itt tartok én is, csak gondoltam leírtam, hogy képben legyetek a játékkal kapcsolatban.
    Apropó kép!

    A három jó barát.



    Renji Saotome



    Touya Sakaki



    Karou Sakurazuka a főszereplő még csávóként.



    Mizuki (vezetéknevét elfelejtettem sry)- Karou nagyon kedveli



    Sakuya Kamishiro





    Na, ennyi. Ha felkeltette érdeklődéseket, akkor hajrá. Szerintem nagyon jó játék.


    Ha majd ír valaki ide, kéretik az olyan dolgokat, amik a fentebb leírt általam kreált játék történet alapján túl van, azt csakis spoilerben tegye (lásd: makrók, sokan nem tudják a spoilert kezelni, volt szerencsém látni), hogy a többiek játék örömét ne rontsák el. Köszönöm előre is!