• mrzed001
    #20
    1) az utolsó olyan CD/lemez amelyről 4-5 szám volt _jó_ talán valamelyik Queen lehetett (talán volt azóta 1-2?) .... nem veszek meg egy számért egy teljesen hallgathatatlan szar lemezt (70%-ban max 2 jó szám van egy lemezen).
    2) ha egyszer megvettem azt a k-rva számot a minimum, hogy olyan formátumban és ott hallgathassam ahol ahogy akarom. _Nem_ vagyok hajlandó megvenni egyszer a CD-t, egyszer ipodra, egyszer a klippet a gépre, .....
    Ez a szivatás kategória, szóval nyasgem. Egyszer akarom megvenni, és úgy használni ahogy nekem tetszik (vagy egyszer megvenni és olyan formátumokban letölteni amilyenbe csak akarom).
    3) amiből jön, hogy amit megveszek az teljeses "védtelen" kell hogy legyen, hiszen használni akarom több helyen és módon is. Sőt tovább megyek, eleve nekik kellett volna a szoftvert adni hozzá, hogy át tudjam konvertálni a zenét nekem megfelelő felhasználásokhoz ...
    4) ez inkább a DVDkre vonatkozik, de ne nézzenek bantu niggernek, szüntessék be a régiókód nevezetű rasszista/nacinalista vívmányukat.
    5) és ha már a DVDknél tartunk, ha én egyszer megvettem egy filmet VHS-en, akkor ugyan ne kelljen már a "nézhetőségi jogdíjat" ismét megfizetnem, ha megveszem DVD-n. Ugyanez igaz, ha DVD filmemből szeretnék HD DVD verzsönt. Mégtovább megyek, egy minimum díjjért miért nem tölthetem le a HD DVD verzsönt, ha már egyszer megvettem a DVD filmet, hiszen a jogot már megvásároltam hogy megnézhessem amikor csak akarom?

    Na inkább ezen kellene hogy agyaljanak a T. urak