• Morden23
    #17
    "ATI párti vagyok én is, de nagy baromság lett volna, most, ha SM 2.0-ás VGA-ról, SM 3.0-ra váltok, így átugrottam az SM 3-at és SM 4-re léptem :-DDD"

    Én a garanciás megoldásra voksolok. Gari előtt videokártya "véletlen" elcsesződik, boltba visszavisz, beszámítás, ráfizetés és új kártya örömteli megvétele. 1-2 éves garanciaidőszakokba márpedig még belefér egy videokártya, annyi idő alatt még nem lesz teljesen elfekvő árú termék.

    "150.000 Ft sok helyen, de ha ráfekszik az ember a kérdésre nagyon jól járhat."

    Mint ahogyan mondtam, nem a pénz lenne a probléma.
    Igaz, hogy hatalmas változás lenne a mostani kártyámhoz képest (azaz biztos az lenne), de nem nyernék sokat, csak maxos beállításokat a Gothic3-ban, ami most is szép, és kábé ennyi, mert a Civ4 és az X3 - Reunion annyira nem igényel többet, maga a gépem meg azért elég korrekt masina.

    Szóval szépen megvárom, ameddig ATI is kiad pár kártyát (semmiképpen nem a "legújabb legelső legerősebb legnyerőbb" akármit), és ha lesz választék, valamint lesz MIÉRT választani, akkor szerválok egyet. Addig meg, ha esetleg kijön a Crysis, játszom low detail-ben, és mellé megnézem a highdef ingame vdeokat, hogy tudjam, milyennek kellene lennie :)))

    (Amúgy is, szerintem rég rossz, ha csak a grafika miatt érdekes egy program. Ebben az esetben tényleg bőven kielégít pár video)