A fiam tavaly májusban vett a zsebpénzéből magának egy DSC-S600 elnevezésű csodát, melynek akkori (kártya nélküli) diszkont ára volt Bto. 44800.- HUF. Már akkor figyelmeztetett valaki, hogy ezek a SONY szutykok olyanok, mint a szappanos doboz -mellé ütsz és szétesnek-.
A fiam hét és fél hónapon keresztűl bőszen hordta magával, és folyamatosan exponált. Sikerült is neki több ezer képet összehoznia. Szerintem (és itt nem a kompozícióra gondolok, hanem a kép minőségére) egy kép sem érdemli meg, hogy bekeretezve kitegyük a falra.
Készítettem képeket ugyan arról a témáról az Ő gépével, illetve az én gépemmel... nos Zeiss objektiv ide, Zeiss objektiv oda, az én gépem győzött (Mindkét gépnél 6M-ás képeket csináltam teljes program automatikával).
Műszaki minőségéről meg annyit, hogy öt hónapos volt a gép amikor "zajossá" vált a zoom (egészen pontosan: enyhe keleplő hangot hallat).
Két hete azért van szervízben a gép, mert "vonalkódossá" vált a kijelzője (teljesen becsíkozódott).
A szervíz nem tudta megmondani, hogy mennyi idő alatt készül el, de jelezte, hogy akár hat hét is lehet.
Nem értem minek rá a 24 hónap gari, amikor egy év alatt kicserélnek rajta mindent, szerintem még a készüléket is.