TrackIR
  • Bucser
    Immáron egy éve (hmm hogy repül az idő) TrackIR 4 pro tulaj vagyok. Kipróbáltam Il-2-ben, Lock-onban, GTR2-ben, Nascar 2k3-ban, Armed Assaultban, Falconban (Af támogatja biztosan), Jane's F/A 18-ban, Flight Simulator X és Flight Simulator 2k4-ben, X-planeben és mindben nagyon bevált. A szimezést szép lassan nem tudtam elképzelni-e nélkül. Tudom, hogy ez úgy néz ki mint egy propaganda szöveg, de valóban hasznos kis jószág. 2-3 hét alatt megszokható a beállítások jól skálázhatóak (deadzone, sensitivity tengelyenként amiből van 6:D és távolságfüggő linearitás állítása minden tengelyen) szóval igencsak finom kis szerkezet ami rengeteg játékot támogat.

Az Armed Assaulthoz meg, (azon kívül, hogy magában is kurva jó) + feelinget ad:)

Én ajánlom mindenkinek.

JAhh és hogy honnan rendeltem: Az E-Dimensional-tól

Szállítanak EU és USA-ba is lehet fizetni dollárban vagy euróban és ha EU-ból rendelsz akkor 1-2 hét és megérkezik az angol elosztójukból. Anno az enyém gyárihibás volt úgyhogy vissza kellett küldenem USA-ba a gyártóhoz de légipostával 2 hét alatt megjárta.

A Naturalpoint support elsőrangú. Kb az időeltolódást számítva éjfélkor írtam az issue-t (az náluk délután 2-3 körül volt) és másnap délben már kaptam a levelet, hogy írjam le mi a baj és aznap még 4 levelet váltottam a technikai supportal végigpróbáltunk pár lehetőséget majd mondta, hogy amint lehet küldjem vissza. Kaptam egy csereszámot és küldték az új darabot postafordultával.

Szóval nekem minden téren THUMB up.:)