Mail bombert tud-e valaki ami működik is?
  • soulhunter
    mailbombert bárki tud irni,aki konyit kicsit a "mailform"-okhoz,és be tudja lőni hozzá az smtp szervert...

ezen kivül anno még müködtek a mailbomberek, és anno 1ik haverom mailcimét adtam meg feladonak benne,aki nyomult az akkori csajomra

aztán beirtam 1 szép kis üzit,beállitottam az smtp-t,és beállitottam,h 4000 üzi menjen

nos,akkoriban 1 freemail csak 2MB-s tárhelyel rendelkezett,meg nem volt olyan,h v megkaptál 1 mailt,v nem,v lehet,h 2-3 7es késéssel, szal a postafiok megtelt,és az akkori bnőm jol összeveszett emiatt a sráccal ügyi vok?

megjegyzés: hiába lett törölve az összes ilyen mail, a progi addig küldött mailokat,amig az ember neten logott,és mig el nem fogyott a beállitott üzimennyiség :)

amugy a mailbomberek rendkivül kicsi (100-max200K) méretü progicskák,de manapság már tényleg elég 1 mailformot átszerkeszteni 1 olyan weblaprol leszedve,amin lehet igy küldeni mailt az oldal szerkesztőjének...
    csak ki kell egésziteni 1-2 "darabszám" sorral + át kell irni az smtp szolgáltatót :)
    nameg nem árt,ha vki tja,h kell autokiegészitést bedobni,és véletlenszerü dolgokat hozzáirni a felado ciméhez,h a cimzett mindig "más" mailcimről kapja ugyanazt...
    pl: [email protected],ami a 2. küldésnél már [email protected],aztán már [email protected], etc etc lesz :)

remélem segitettem,ha nem,akkor ennyi,nem tehetek többet...
    mindenki járjon csak rendes számteksuliba,ahol a webtervezést nem veszik félvállrol :P

megj:
    win98-as korszakban használtam utoljára ilyen progit, amikor még a DSL baromi drága,és még lassu volt,és a modem még kuriozum volt (ejjjhhh, a régi szép c6es időőők) :)

amugy ha vkinek kell ilyen progi,annak ajánlom a DC++ -t, és a nagyobb magyar hubokon tuti talál ilyet a KERESŐ segitségével :)
    azt nemtom,h müxenek a mai XP-s (és majdnem Vistás) időkben is...
    azota szerencsére már másképp (kifinomultabban) oldom meg,ha ilyesmi problémáim akadnak :)

amugy ez a tiltolistásdi tényleg hasznos, most épp a myvipes "lejárt kata-linkek" ellen küzdök :)