• Migege
    Sziasztok!
    Nekem az a véleményem, hogy a DirectX 10 simán működne XP alatt, csak nem csinálták meg, hogy vedd a Vistát. Szerintem ha lesz a Vistában is szép kis "Felügyeleti Eszközök" menüpont, ahol majd ki lehet lőni a csicsát, akkor jó lesz. Egyébként most vettem új notebook-ot, és Vistát akartam rárakni, erre nézem, hogy totál nem Vista kompatibilis, most akkor kidobtam több mint 100.000 forintot az ablakon? Mert ugye az átlagos júzer nem tud hiperszónikus gépet venni, és azon nem biztos, hogy elfut a Windows 2010. Lehet, hogy csak SP2 megjelenése után veszem meg... De akkor meg mit használjak addig? Az ubuntu nagyon hülyén ment fel a new-re, mert még nincs rá driver. Remélem gyorsan kiadják. Persze én is csak "kipróbálni" veszem meg. Jah, és a Cedega, amiről beszéltetek ingyenes, csak a grafikus beállítója fizetős. Ez az a progi, amivel majdnem tökéletesen lehet 3d-s játékokat nyomni linux alatt. Írta valaki, hogy miért nincs könnyen telepíthető bővíthetőség. Syanptic, beírod mit akarsz, és kiadja. Ami legjobban megfogott az a 8Gb amit felrak. Nekem 10Gb-ból kell gazdálkodnom! Amellett hogy fog felférni az OpenOffice, meg a többi szükséges, és a szoftverfrissítések? Ha nem dönti meg fogyasztásban az XP-t akkor az a gépigénye miatt lesz...