• remark #53
    "En mindig is Windowst akartam hasznalni, es Windowst is hasznaltam. Aztan ahogy mult az ido, a Windows is megvaltozott, en is megvaltoztam, es egyszer csak eszrevettem, hogy a Windows nem akar engem tobbet kiszolgalni, es az en igenyeim nem fontosak mar. Idokozben elpartolt tolem, es most mas felhasznalokat reszesit elonyben, en kegyvesztett lettem. Most azt mondja, hogy en "mas" vagyok, es en olyasmiket akarok amit nem szabadna, nem kellene, mert ezeket mas se akarja, akkor en minek? De en ugy erzem, hogy a Windows engem cserbenhagyott. Es en nagyon merges vagyok a Windowsra emiatt, elvegre hosszu idot toltottunk egyutt, es nekem eszem agaban se volt szembenezni azzal hogy a dolgok nem mehetnek tovabb ugy mint regen. Nagyon bosszant az is hogy ramsutottek a massag belyeget. Nem jo "masnak" lenni. Kenyelmetlenul erzem magam tole. Ugy erzem hogy mar nem vagyok tagja a "klubnak". Azt is mondjak még hogy nem a Windows rossz, hanem en vagyok a rossz. En vagyok a rossz? En hogyan lehetek rossz, hogyan maradhatok alul egy Windowssal valo osszehasonlitasban? Regen én UGYFEL voltam, csupa nagybetuvel irtak a nevem, es fontosnak ereztem magam! ...de mar latom hogy en nem szamitok. Innen kezdve teljesen mindegy hogy mit tud a Windows es azt hogyan tudja, egyikonknek mennie kell."
    - Anonymus