• codylcran
    Off :"Gondolj bele miért nincs olyan állat, aminek minden apró kis funkciójára külön szervecskéje van, külön a húsemésztésre, külön a zöldségevésre, egy agy a szexre, egy a vadászatra és így tovább" - Ez elég idióta példa volt.Nem tudom te hogy vagy vele , de amióta én mikroszkópos és makroszkópos antómiát is tanulok , rá kell jönnöm, hogy igenesis mindenre van egy szervünk, csak apróbb sejtcsoport formájában és a klasszikus szerv kifejezés már értelmét veszti.

Amúgy , én már régóta nyomon követem a vistát , beta állapotok óta és el kell mondjam, hogy csak akkor lett kékhalálom a szanaszét buzeráltam a rendszert , vagy rossz volt egy driver. De ez még csak beta korszakban fordult elő. A programok gyorsabbak , az ablakok nem lassulnak be ha már több van nyitva . A játékok sem azért lassabbak mert a vista több memót eszik, mert ha elindítok egy gammát , akkor 1.ramot 2.aero off-erőforrást szabadít fel a futó programnak. Itt még a driver ellátotsággal van gond. Ez nem az ms hibája. Valaki itt írta ,hogy a live hangkártyáját nem ismerte fel. A creative weboladlán fennt van hogy not officialy supported , és nem tudsz még letölteni win updateról drivert hozzá mert nem raknak beta drivert oda ,ill. ha kész lesz majd elérhető lesz onnan is , így ha valaki Vistát rak fel, akkor majd le fogja automatikusan szedni és felrakni. Semmivel sem rosszabb , mint az XP. Viszont sok olyan hasznos dolog van benne amit, aki egyszer ránéz még nem fogja látni.