"bvalek: aki a múlttal törődik, lemarad a jelenről;) a jelennel kell törődni és a jövőbe tekinteni"
Szerintem Szaddam is mondott ilyeneket a bírósági tárgyaláson, aztán mégis felakasztották. A milliónyi áldozat hozzátartozója ugyanis nem tud ilyen simán továbblépni. Hazugságra nem lehet a szép új viágot építeni.
Sidewinder:
Kicsit elegyszerűsítettem a dolgot, de én is Koroljovot tartom befutónak, az elsőség miatt, és az emberfeletti erőfeszítés miatt is. Ha ezt a hazájában elismerik, feltárják az igazságot, és szembenéznek a bűnökkel amit elkövettek szegény emberrel, azzal nem csak a múltat tisztázzák, hanem a jelent, és a jövőt is biztosítják. Csak őszinteségen és becsületen alapulhat egy erős ország.
Putyint nagyon jó vezetőnek tartom, az oroszok örülhetnek, hogy ilyen államfőjük van. Az más kérdés, hogy Magyarország szempontjából káros a tevékenysége.
Ronny:
Kicsit leegyszerűsítettem a dolgot, ezért tűnhetett úgy hogy ilyen sarkított véleményen vagyok. A múlt tisztázása, és a múlt tisztáramosása két különböző dolog. Például Hitler autópálya programja követendő példa. A népesedéspolitikája már kevésbé...
Az osztrák módszeren végülis lehet vitatkozni, Ausztria egy fura állam, a lakóinak a több mint 60%-a nem osztráknak, hanem németnek vallja magát (1995 környéki közvéleménykutatás volt)... Valamivel ugrálniuk kell Bécsben, hogy bizonyítsák hogy a világon vannak :)