• GErYkE83
    "Oksa, akkor "SZTED" mi a kvalitásbeli különbség a két film között? A színészi játék biztos nem" - Nézd az tény, hogy meggyőző színészi játék nem nagyon volt a filmben. A Ripley szerepére szánt színesbőrű hölgyemény télleg nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A többiről ne is beszéljünk, meggyőzni úgysem tudlak, mert benned már kialakult 1 kép a filmről amit úgysem tudok és nem is akarok megváltoztatni, csak azzal nem értek egyet igazán, hogy 1 szinten emlegetted az ultragagyi Doomal amiben kb 3 perc ami élvezhető és szerintem többet nem fogom megnézni, míg az AvP-t igen, annak ellenére, hogy olvastam rengeteg Alien/AvP Predator regényt is. Elfogadtam, hogy a készítőknek gőzük sincs eme fantasztikus hangulatú könyvek létezéséről, és néhol lemásolva más filmekből merítettek ötleteket és gyúrtak 1 masszát ami eléggé vegyes képet mutat. Mindazonáltal szerintem teljesen jól működik így a film. Már kifejetettem 1 előző AvP hír kapcsán, hogy Anderson nem tehet arról, hogy ilyen lett a film. A drága FOX tehet az egészről, hogy nem mertek annyi pénzt belepumpálni a filmbe mint amennyit megérdemelt volna, nem beszélve arról, hogy kapott egy csodálatos PG-13-as besorolást, amivel a feszültség és az ALIEN/Predator filmek durvaságát is elvesztette a film. Neki kiadták mit kell csinálni, és szerintem ilyen keretek között is kihozott 1 tűrhető filmet. Én is ízekre szétszedhetném a filmet pl. A predator fegyvereit szétmarja az ALIEN sav, vagy a sisakját simát átjukasztja az egyik Alien stb.. de nem teszem, mert mint mondtam biztos, hogy nem olvasták a könyvet. Talán ez a kritika áll hozzám a legközelebb: katt
    "De a legritkább esetekben van bennük bármi, ami miatt kikerülnének egy normális ember dvd polcára." - Értem, tehát mivel nékem ott figyel A Kapár 1-2 eredetiben a polcomon, akkor nem vagyok normális! Hmm érdekes egy hozzáállás annyi szent, én ilyet sose mondanák valakinek, hogy pl neked ott figyel a Doom eredetiben a polcodon akkor nem vagy normális. Na mindegy ezis stílus kérdése.
    Peace