• precision
    #127
    Szép az iPhone, jó az iPhone, okos az iPhone, DE:

    - ez már megint egy 'almás' termék, ami más mint a többi igaz, biztos van amiben jobb mint a konkurencia, de semmiképp sem forradalmi... megint a bármit el lehet adni tipikus esete forog fenn, azzal a kivétellel, hogy azért az iPhone nem szar végülis, csakhát drága...de vkinek biztos megéri majd, ezzel nincs is gond

    - az apple hajlamos úgy viselkedni, mint a microsoft, abban a tekintetben, hogy szinte már magáénak tekint olyan dolgokat amik már korábban léteztek. Igen most a touchscreenre gondolok. A marketing olyannyire elsötétíti az amúgyis sötét agyú egyszeri felhasználókat, hogy ilyen hsz -ek születnek, mint pl itt, hogy forradalmi mert van benne touchscreen...nadehát kérem...nézzetek meg egy mostani cikket ugyancsak itt az sg -n, asszem az a címe hogy 25 év mulva a mobil, v. vmi hasonlo... ott is van egy ilyen mondat hogy a jövő mobilja abban fog különbözni a mostanitól megjelenésében, hogy nem lesznek rajta gombok, hanem egy nagy érintőképernyő lesz az egész, és ide van bevezetve az a mondat is ami ugy szól, hogy MA csupán az iPhone rendelkezik ilyennel...itt borult el az agyam, elsötétült minden, és miközben tajtékzott a szám, és az ütőerem épp elpattanni készült, az apple marketingesére gondoltam, hogy azért ennyire nem kéne hülyének nézni az embereket. Igenis vannak ma is érintőképernyős telefonok. Nincs rajtuk alma, de a képernyőjük érintésérzékeny.

    Amugy ehhez az egész iPhone mizériához még annyit, hogy miközben ezeket a sorokat írom, az apple nálam is elérte a célját, mégpedig, a telefonról beszélek. Ez már vmilyen szinten manipuláció, ami féreg dolog. Tanultam marketinget, tudom hogyan lehet csupán egyszerű reklámokkal rávenni az embert arra hogy vedd ezt a terméket mert ha nem szar alak vagy. Ezért nem értek egyet ezzel az agresszív, egy-két helyen picit "ferdítő" reklámhadjárattal.

    Ennek ellenére azt mondom, hogy egy bizonyos rétegnek ez jó vétel lesz...lesznek olyanok is akik presztízsből, neadjisten divatból fogják venni, lesznek akik csak azért mert szimplán tetszik nekik, ezzel sincs semmi bajom, engem nem izgat különösebben hogy ki fogja venni...a lényeg, az apple szempontjából hogy igenis venni fogják.
    Én biztos nem adnék ki érte ennyit, holott tetszik a designja miatt.

    Na, szófosás vége.