• muerte2
    #57
    Csk hogy a PS3-at ajnározó emberkéknek is csöpögtessek valamit. Az alig eladott 400-500ezer db PS3-ak között már akad bizony fejcserés kishazánkban is. Nem olcsó, 40K egy fejcsere fű alatt.
    A Zephyr mint olyan nem valószinű hogy boltba kerül.
    Az IPTV funkció csak frissítés,(műsor rögzítésre is haználható lesz) a 120GB-s HDD megvásárolható lesz meglévő gépekre is, a HDMI csatiról meg hallgat az MS erősen.
    Ennek ellenére boltokba kerlhet egy fullos gép minden extrával, HDMI-vel persze nem alapáron. Ez azoknak jó, akik hajlandóak kifizetni sok sok plussz pénzt ezekért az extrákért.
    Tényleg sok volt a hibás box, gond a melegedés de már kicsit túl van lihegve. Én félévig toltam gyári állapotben és nem sült meg de még ki sem fagyott. Most buherálhatnékom volt úgy hogy ráaplikáltam egy 12CM-s ventit így még csak nem is meleg, mindamellett hogy semmi hangja a gépnek.
    A next-gen olvasó hiánya kifejezetten jó pont, mert ha nem akarok HD DVD filmeket nézni, ne vetessék meg velem!
    A játékkínálat nem rossz a BOx-ar, a kontroller minden szempontból veri a PS3-ét, a LIVE-ról nem is beszélve.
    NEXUS6: Sok sok Japán cég fejleszt már most BOX360-ra, pl Capcom. Jönni fog Resident5 is a gépre, sőt sok sony exkluzív cím is megjelenik, némyelik előb mint a PS verzió, tehát nem sima portolás lesz amit csinálnak, főleg hogy grafikai teljesítmény miatt észerűbb a BOX-os verziót kicsit butítani mint fordítva.
    A sony gondjai túl vanak lihegve, igen baj van, talán nem is kicsi, de még nem temetném a céget odébb lesz az még és hát rossz lenne egy 1résztvevős konzolpiac.
    Valaki írta, hogy nem viszik a BOX360-at. Hmm, hát akkor a 10,6millió eladott gép az micsoda? Emellett elérte a cég hogy ne veszteséggel adja, ami nagy szó és 10-15milliónál van az a kritikus szám, amikor a fejlesztők már nem gondolkodnak, hogy valami kijöjjön-e adot platformra.
    MÁS: Valaki azzal érvelt hogy az általa szinpatikusnak talált pár játék nagyrésze ki jön PC-re is. Na de ha valaki játszott konzolon egy darabig, azt utánna nem biztos, hogy érdekli a PC-s verzió, meg hát mekkora PC is kell alá? PL ALAN WAKE BOX360 és PC. Az intel ezzel mutogatta a 4magos prociját. Jó lesz a PC-be alárakni egy ilyen procit, 1-2GB ramot és egy DX10es vidkarit. Hmm
    Sokba fájna.