• wanek
    "Jobban szlopál a beépített GPS, ezt több PDA-s ismerős is megerősítette." - ha az ismerőseid is olyan jól képzettek és tájékozottak, mint te... Nézzél meg már pár tesztet, ha nekem nem hiszel!

"A 320*240-es kijelzők többnyire 2.7"-esek, nem 3.5! Az a 640*480." - Jaj! Az nem baj, hogy még életedben nem láttál ilyesmit, vagy rossz a szemmértéked, de legalább vehetnéd a fáradságot, hogy a készülékek adatlapjait megnézzed.
    A PDA-k túlnyomó többsége 3.5"-os és QVGA (320x240) felbontást tud.
    A VGA felbontásúak (640x480) 4"-osak (bár létezik 3.5"-os is.

"Akkor már az otthoni számítógépedet is használhatod. A wifi hatótávja pár 10 méter (vagy annyi se)" - Ha a gépem előtt ülök, akkor nyilván nem a PDA-t használom netezésre. De pl. ágyból netezni jópofa dolog... A WiFi-t többnyire nem otthon használom.

"De, egyrészt a net csomag limitje nagyon szűkre korlátoz" - Miről beszélsz? WiFi-n milyen korlát van?

"másrészt egy dvd-hez (a filmeken kívül ma már egy játék is kitesz ennyit) kell néhány kártya, ami a vinyó ár / kapacitás arányához mérve komolytalan." - ki a franc akar letölteni PDA-val DVD-t? Magadnál vagy?
    Mellesleg - ha filmet akarok nézni, akkor azt értelemszerűen átkonvertálom a megfelelő méretre (megvan 10 perc alatt az én gépemen), és így egy 1 GB-os kártyán 4 film is elfér :) 2 GB-oson kétszer annyi....
    Mellesleg sokszor nézek a PDA-n tévét interneten keresztül (nem otthon a szobában!). Meg streaming-es rádiókat is hallgatok :)

"Tegyél fel pár programot a PDA-dra, mennyi is fér bele? 32, vagy már akár 64 MB ROM-od is van? Szar ügy, nekem majdnem 200" - Épelméjű ember a ritkán használt vagy a nagy méretű programokat kártyára teszi...