• virs lee
    Ehh, felbontásról hallottál már?
    Nem, még sose...

Nem a kijelző nagyobb (esetleg néhány mm-rel) hanem a felbontás nő ilyenkor, a vga-s pda-k semmivel nem nagyobbak mint a qvga-sok.
    Dehogynem lesz nagyobb. A 640*480-as LCD panelek jellemzően 3.5"-esek, a 320*240-asok pedig 2.7"-esek. A különbséget pedig mindennap látom, elég csak a kollégám PDA-ja mellé tenni az enyémet.

Tényleg? Én nem úgy vettem észre.
    Csukott szemmel nekem se menne...

Lássuk csak. Navigációs rendszer VGA-s, sokkal több infot tud megjeleniteni, excel VGA-s, sokkal több cella, netezés VGA sokkal jobban hasonlit a weboldal az asztali géphez, kevesebbet kell scrollozni. Soroljam még?
    Sorold, ha tudsz még mit... Ezek a beépített alapdolgok, tudod hány alkalmazás létezik még? Ajánlom előbb tájékozódj a témában! A 800*600, vagy 1024*768-ra optimalizált oldalaknak (ma már nagyon nem is találsz másmilyet) pedig ugyanúgy kevés a 640*480.

Látom nagyon otthon vagy a témában... 50 megás csomag 1800 ft pannonnál. Ez bőven elég az útközbeni netezésre levelezésre, egyébként mivel wifi is van benne, belvárosban inkább azt használom.
    50 mega az mire elég? Ja, hogy semmire... Aztán meg fizetheted a extra brutál felárat, ha túlléped a szűk limitet. A 384k-s EDGE meg leginkább csak 56k, a HSDPA is csak papíron, meg a csillagok kedvező állása esetén annyi amennyi, ez még messze van az otthoni ADSL-től.

van benne 4 giga CF és 2 giga SD.
    Amit majd az 50 megás limitedel pakolsz tele?

wifi...
    És? A wifi chiphez alapból jár vmi hipergyors és korlátlan vezetéknélküli ADSL is? Valamiről lemaradhattam...

majd ha nem csak képet láttál egy ilyenről, akkor majd lehet, hogy tudsz használható véleményt is mondani róla.
    Így van, majd csak akkor tudsz véleményt nyilvánítani.

próbáld ki rajta a navigációt, internetezést, aztán nézd meg ugyanaz hogy néz ki egy VGA-son, nekem is korábban 320-as volt ég és föld a különbség.
    Tegyél fel pár programot a PDA-dra, mennyi is fér bele? 32, vagy már akár 64 MB ROM-od is van? Szar ügy, nekem majdnem 200.