• virs lee
    Neked miért jó az, hogy kicsi a kijelző? Egyik szavadat ütöd agyon a másikkal!
    Maximum te, én következetesen ugyanazt mondom. At a jó ha kicsi az egész pda, ennek meg ugye feltétele a kis kijelző. Lehetne 1920*1200-at is rakni bele, de minek, abból mit tudnál elolvasni?

De internetezésről volt szó, nem kizárólag mobiltelefonos internetezésről. Ezzel kapcsolatban mással vitáztál.
    Így van, nemcsak hogy mással, de MÁSRÓL is! Olyat kérdeztél tőlem, amit nem is mondtam.

kisgyerek! Nem én írtam levelezésről, már megint kevered a szezont a f@szommal. Interneten sokminden elérhető, és javarészt PDA-val el is érhető.
    Öcsifing! Bstage írta hogy neki a mailezés az milyen hű de fontos, másra meg úgyse jó. Tökmindegy hogy 1 vagy 2 pixelt látsz a 10000000000-ből, ugyanolyan 0.

majd talán te is tanulsz a látószögről...
    Egyszer majd te is, de még előtte az ovit is ki kéne járnod. Mi köze a látószögnek a hangyányi képmérethez? Kérdezd meg apucit!

Ki nem szarja le a streaminges rádiódat? Az 50 megás előfizetésedből hány másodpercre futja?