• virs lee
    #101
    de nemis csak a DVD-s tartalmak letöltéséből (ahogy korábban utaltál rá), ugyanis az ilyesmit az ember praktikusan nem PDA-val bonyolítja.
    Sőt, netezni sem pda-val fog. Mert nem alkalmas rá. Az hogy elküldhetem a leveleimet, az hűha, de nagy szám, számomra ez elég nagy 0.

    warezmatyi! Ingyenes programok tömkelege van VGA-ra! Az más kérdés, hogy nekem nem kéne VGA-s kijelző, mert sokkal többet zabál.
    BSA ügynök, ne félrebeszélj, hanem számolj! Nem az volt a kérdés hogy van-e 1-2 kivétel, hanem hogy mennyi. És hogy qvga-ra mennyi.

    nincs se autód, meg talán jogsid se, ugye? Mert akkor érthető.
    Autóm az nincs, mert tanyán talán hasznos, de én városban élek, dolgozni járok, ide a motor sokkal gyorsabb.

    sokan önszántukból (tehát nem tudatlanságból) teszik elérhetővé az internet elérésüket. Ez külön mozgalom ma már. Lehet rajta vitatkozni, de ez tény.
    Ja, ez olyan mint a linuxos elborultak mantrája, hogy "de van mindenből ingyenes alternatíva"... Ja, demó, meg shareware szarok, amik feleannyit nem tudnak mint a pénzes (sajnos). Gondolom ez a népes mozgalmad már 100% lefedettséget biztosít Magyarországon, és megabiteken jön lefele az infó, esetleg ha többen használjátok, még saját pénzből fejlesztik is a technikai hátteret...

    akar a franc pl. egy nyaraláskor ilyesmit cipelni. A PDA kicsi, könnyen elfér zsebben/övtáskában/övön is.
    Ha már hirtelen ennyire fontos lett a méret, miért nem qvga-s pda-t használsz, az tényleg kicsi.