• Tetsuo
    Szvsz Ahmadinedzsáb (v h kell?) is jobb oldali, akkor mér nem puszipajtások Bush-sal?? :)
    Egyáltalán ki jobb oldali? Aki szereti a hazáját/ szem előtt tartja a nemzet érdekeit? Szerintem az. Itt nincs elvbarátság, itt nemzeti érdekek vannak, ami minden nemzetnek más.
    Ha a zsidók USA-kapcsolatáról beszél vki, v világuralmi törekvésről, esetleg még multicégeket is megemlít, azt mondod (gondolom) h összeesküvéselmélet, erről kár is beszélni, hiszen aki ezt nem látja.. annak egy hsz-ban nem lehet kinyitni a szemét. Ez egy nagyon hosszú történet. :)
    Én csupán békepárti vok.
    Ha USA & Izrael bombázzák Iránt az felháborító és mellé a demagóg propagandaszövegek a CNN-en undorítóak lennének.
    Ha Irán bombázná Izraelt v USÁt az is felháborítana.
    Mindenki éljen békében és maradjon otthon, ideális esetben.. ugye. A zsidó kérdést (Izraelről van szó :), azt már '48ban Lcseszték, azt nem lehet helyrehozni, USA és Izrael szerint csak úgy, ha az arabokat likvidálják, méghozzá ügyesen, diplomatikusan, keverve a szart az arab országok között, h ne tudjanak összefogni.
    Az amcsi kultúra sem tetszik, meg az arab sem (nekem a magyar kő :).
    De az arab nem akarja rám erőltetni, nem az folyik a csapból, hanem az amcsi, ezért utálom inkább az amcsit, ami terjed mint a pestis.