• TH448
    Nos, én, mint házimozi fan első látásra beleszerettem. Persze a hatást nagy mértékben elősegítette az Amerika felől felénk csapó, és életünket átszövő felfogás, közte a hihetetlen mértékű idillista hozzáállás. Minél nagyobb, annál jobb, igen, itt a méret (is) a lényeg. :D:D
    De aztán ahogy elmerültem az életemet alattomosan megrontó álmodozásba, rájöttem, hogy ez valahogy mégsem az én életembe való, ugyanis valószínűleg a folytonos nyálcsorgás miatt a súlyos folyadékveszteségbe két napon belül belehalnék. De ez még csak a kezdeti probléma, egy sima orvosi eszközzel meg lehetne oldani az utánpótlást. Jöhet az elhelyezés. Falat kell bontani a panelban. A szomszéd néninek nem tetszik, hogy a fél szobáját elfoglalom a szobám kiterjesztésével, megfelelő hang- és fényszigetelő alkalmazásokkal? Nem érdekel! Jah, hogy a másik oldalt is átlóg a szomszédba? Jajj, akkor már sokan vannak, még a végén megdöntik a hatalmamat. Ekkor jöhet a villanypásztor, mivel a bérgyilkos hadosztályra nincs pénzem. A francba, megint fentebb megy a villanyszámla... Aztán jöhet a hab a tortára, mivel nem akarom a földre rakni, mehet a falra. Viszont ez a mostrum jópár kiló, szerintem simán kibontaná a falat, és akkor összességében végeredményként a szobám 4 falából 3 ki lenne dőlve... Kell ez nekünk, emberek?!