kogasom#69
OFF: Tudtam, hogy felbukkansz, jössz a "vérszagra"... ON
"rogton van egy kulcsrakesz rendszer" - hadne kezdjem kielemezni mi a szarra jok az ilyen openoffice-ok meg stb., bar aki akarja csak szenvedjen vele.
Hadd ne kezdjem el ecsetelni, hogy mire vannak az ilyen ..... Tényleg! Nincsenek is, meg kell venni, fel kell rakni. Megjegyzem, eddig semmi szenvedésem nem volt openoffice-al. Szövegszerkesztés terén tudja, amit kell. (az nem érdekel, hogy 20 mp, mire betöltődik, van rá időm. utána meg megy rendes tempóban).
"a beryl-re es a "nem nagy nyug felrakni"-ra csak annyit irnek, hogy neked durvan 2 ora alatt sikerult nekem felraknod aminek a kovetkezmenye az lett, hogy 10-bol 8 bootnal megfagyott a rendszer."
Itt nagyon sok pontosításra van szükség. Az első, hogy az a két óra valójában egy, és darabokból jött össze. A második az, hogy a nyűg itt a drága ATI nevű gyártónak volt köszönhető, ami egy dolog, hogy szar drivert gyárt win alá, de linux alá egyszerűen siralmasat. Az idő nagyrésze kisérletezésre ment el, mivel ati-ra még nem telepítettem, és ha figyeltél volna, 2 módszert próbáltam ki. Az, hogy fagyott, egy más eset, szintén betudható silány ATI drivernek, illetve annak, hogy a beryl akkor még jóval fejletlenebb állapotban volt (mellékinfó: még mindig alpha állapotban van hivatalosan, az mellékes, hogy már használható nvidia és intel alapú gépeken, csak atival necces)
" Egyebkent a Beryl-be semmi hasznos sincs, ugyanugy "parasztvakitas", ennyi erovel mint akarmelyik mas,"
exposé? Kicsit könnyebb vele sok ablakkal dolgozni. Több asztal? (mondjuk az a linux sajátja, a beryl csak "megturbózza"). Vagy mondjuk az állítható opacity. Nem egy ember dicséri más fórumokon, hogy már csak ez is mennyi mindenre jó. Ezzel szemben mije van a Vista-nak? flip3d? Azzal aztán sokra megy az ember.
" az egyetlen tulajdonsaga ami tetszik, hogy OpenGL-re van irva."
Pont emiatt lehetséges az, hogy régi gagyi videókarin (fx5200-nál bőven gyengébb is jó) 256 mega rammal elmegy.
" Az "alapfoku" programozoi tudasodrol szinten ne beszeljunk mert kalap szar (mar bocsanat a kifejezesert)."
Na ez már a személyeskedés kategória, megjegyzem, még mindig több, mint a tied...