lee56#7
Én is próbáltam, Physix nélkül... (egy sima húzatlan 2GHz-es 3800+ x2-n), és semmilyen (fizikaszámitáshoz köthető) akadást nem láttam még akkor se amikor 100 tárgy repült a levegőben egyszerre, persze a videokártyámnak hála (ami egy 7600gst) nem ment akadásmentesen a game, de 20-30 fps-t (naggyából közepes beállitásoknál) igy is ki tudtam hozni belőle átlagban. Tehát amint már mondtam a fizikai része a gaménak nem okozott gondot egy olcsó 2magos procinak, bármilyen fizikai számitást segitő kiegészítő kártya nélkül se.
Rohadtul felesleges egy dolog ez a fizikai gyorssitókártya (egyedül talán a videokártyagyártók ötlete lehetne sikeres, hogy uj Vkárty vásárláskor a régit megtartjuk fizikát számolni, ez érdekesen és praktikusan hangzik), és még az időzítését is elcseszték, pont a core2 illetve a multicore procik virágkora hajnalán akarnak ebből üzletet csinálni, bénák, nemcsoda hogy alig veszik világszerte.
Ja maga a játék pedig erőteljesen a quake3arena-stílus koppintása, de ha továbbra is kötelező lesz hozzá az AGIEA kártyája, illetve nem lehet majd a teljes játéknál kikerülni ezt a "védelmet", akkor nemhinném hogy nagyon népszerü lesz.