• assdf
    Látom nem értesz. Itt nem maga a klónozás a baj, hanem hogy nem tudjuk milyen másodlagos hatásai lehetnek. Amit eddig látunk hogy gyorsabban öregszenek, hamarabb halnak meg gyenge a szervezetük és egyéb rejtélyes betegségegben pusztulnak el ezen állatok többsége.
    Na most kb. 5 éve klónoznak több kevesebb sikerrel és eddig nem nagyon ettünk klónozott állatott.
    Innentől kezdve lehet hogy egészséges lehet hogy nem, de ha nem ennek hatásait majd lehet hogy csak 10-15 év múlva vesszük észre (mint a tüdörákot) akkor meg már késő.
    Most erre lehet azt mondani hogy irreális félelem, de én nem vagyok naiv, itt komoly üzleti érdekek vannak, és tapasztalhattuk hogy a dohánygyárak még a mai napig is tagadjak a cigi rákkeltő hatását, vagy hogy ma olvastam egy cikket miszerint a sajt károsabb mint a kóla... képzelem kik finanszirozzák az ilyen kutatásokat.
    (sőt mondok mégjobbat, volt tavaly az az angliai gyógyszerbaleset, amikor leálltak a kisérleti alanyok szervei meg miegymás pedig a gyógyszer az összes állatkisérleten átment mellékhatások nélkül. és én nem szeretném 5 éve ezt észrevenni magamon mert pl akkor derül ki hogy "bocs nem vettük észre hogy vesekárosodást okzo ezért v azért)