A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #9522
    [b][nagy]Az egész kód mizériához én annyit tennék hozzá-még-,hogy szerintem maradjon minden a régiben, havi egy pass, aztán aki nem annyira becsületes, hogy az ilyen HQ zenéket, amiket megszerezni boltokban szinte lehetetlenség és csakis igy egymástól tudjuk begyűjteni, szóval aki ezt "kiköhögi", olyan személyeknek akik ezeket a gyöngyöket ,egyáltalán nem érdemlik meg, az nézzen magába, vagy a tükörbe és mondja azt "szarembervagyok"...

Én személy szerint feleslegesnek érzem ezt túl bonyolítani....szvsz.

Nekem most is megvan rendelve 4 ritkaság, ami ha megjön (space), felrakom wav-ban, de csak a tagoknak!!!

Aki pedig tag szeretne lenni-és ez szól azoknak is, akik csak "külső figyelők"-az nyugodtan írjon priviben, nem csak nekem pl: Szimi-nek, Ő a másik "alapító" ugymond, vagy bármely tagnak itt és mindenki elfogja mondani a feltételeket...gondolom a minőségi zenékért nem olyan nehéz egy privit kreálni, mert lehet , hogy éppen annak az illetőnek van olyan lemeze a tulajdonában, amit bármelyikünk szívesen letöltene!

A félreértések elkerülése végett ez nem "különc" fórum, csak az ocsmány xar gagyi minőségű és mindenféle mocsokkal telerakott lófaxoknak ,már régóta van topikja!

Erről ennyit...