A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #9499
    Hát sziasztok!!!

Látom szépen elmélyedtünk ebben a "kód" témában...
    Ezért én is elmondom, hogyan látnám jónak a dolgokat...

Először is az új tagokról:
    Mindenképpen úgy lenne jó, hogy a már meglévő tagok többsége döntsön az új tagról, jöhet, vagy nem jöhet. Így nem lehet aztán egymásra muntogatni, és mindenki tudhatja ő is benne volt, ha jó ha rossz választás volt az új tag. Igázból én elfogadom vezetőnknek Mflex barátunkat, hiszen ezt valakinek bonyolitania kéne...

A "kód" mizéria:
    Elöször is nem rossz ez, hogy mindig változik a kód. Ahoz nem tudok hozzá szólni mennyire is legyen bonyolult, hiszen amiket már láttam, azok után úgy gondolom, csak idő, és gép kérdése annak, mit és hogyan törnek fel, milyen sebeséggel... és persze türelemmel...

Viszont lenne pár ötletem, és javaslatom:

Szükséges lenne egy második lépcsös kódra is, ez is rendszeresen változhatna. Ez azt a célt szólgálná, hogyha gáz van, erre váltunk át, pick-pack, így kivédhető lenne pár "baleset"...

Nem igazán vágom, mert nem ezzel foglalkozom, de nehéz lenne megírni egy olyan oldalt, ahová mindenki a saját jelszavával megy be, és ott bent férne hozzá a linkekhez... Szerintem a desing, nem is lenne olyan lényeges... Dumálni, meg hát itt is tudunk... Aztán ennek az oldalnak pedig csak lehetne valami védelmet csinálni, hogy illetéktelennek ne legyen sok variációs lehetősége... Így végeredményben egy zene megszerzéséhez kell az oldalra való belépéshez a kód, és ha le is töltöted, akkor még mindig ott a havi kód... Azért ez már kicsit nehezebb lenne az "arcoknak"....

Bár lehet hülyeséget gondolok, de valahogy én így látom, látnám magunkat nagyobb biztonságban...