A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Trend Boy #8565
    Érdekes!!!

Picike történet:

Egyszer egy arc minöségről papolt egy igen közeli ismerösömnek, ő csak eredeti lemez, semmi mp3, meg hasonlók... Na ő meg az internet, á az nem igazán jön össze, stb.-stb...
    Aztán egy szép napon, látom emberünket itt-ott (Internet), s elöszőr nem is furcsáltam a dolgot, hiszen a Vaterán, mért ne kereshetne eredeti lemezeket. Egy fórumba mért ne szólhatna, mondtatná el a véleményét, de egyszer csak érdekes felfedezést tettem, és megdöbenésemet alig tudtam palástolni...
    Emberünk DC-zik, mp3 zenéket csipeget forumokból, leugat minden technikai dolgot, leugat olyan embereket akiket nem ismer, nem is tudja mivel rendelkeznek, stb.-stb. Tehát "arc" lett...
    Nos ez az ember itt él köztetek, azaz én tudom ki ez a "TAG", de nem fogom beégetni, elárulni kiröl van szó, inkább arra kérem, gondolja végig, hogyan és miképp, és ennek függvényében értékelje, hogy itt lehet...
    Én szeretem az egyeness embereket, akik úgymond "leinformálás" nélkül sem keverednek ellendmondásokba, olyan veszekedésekbe, amiknek se eleje sem vége...

Természetesen e történet sokatoknak, csak egy megmosolyogható történet, és talán sokan találkoztunk már ilyen "arc"-okkal, de én is azt mondom, mindig kell adni egy picike esélyt, hogy hátha még is, meg akarnak normális irányba változni e "arc"-ok...

Köszönöm figyelmeteket...