A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #3278
    Ezt csak azért kérdeztem, mert 91-ben mikor kimentem Triestbe vásárolni és előtte átléptük az Olasz határt, na mondom az Italo szülőföldjén vagyok..
    Már reggel 7-kor ott voltam ,de még egy zene bolt sem volt még nyitva, addig a tenger körül lófráltam, majd amikor kinyitottak, bementem az elsőbe, mondom neki, hogy ami italo disco cd-je van azt hozza ki mindet megveszem..

Erre a faxikám:-Mi az az Italo Disco???

Egy világ omlott össze bennem ,azt hittem rosszul hallok baxki!
    mondom neki (angolul) ,hogy ugye most viccel?
    azt mondja nem erre elkezd mutogatni nekem ilyen népi olasz faxom tudja milyen lemezeket, hogy erre gondoltam-e?

mondom kurvára nem! próbálom neki leírni a legismertebb neveket mondom neki Max Him, Ken Laci, Patty Ryan stb... SEMMI nem hallot ilyenekől 91!!!! -ben, wazze tök kész voltam.

Megyek a többi üzletbe ott már 1 -nek derengett valami, de semmi albuma nem volt ..

kérdem tőle, hogy lehetéges ez amikor Olasz zenéről van szó és még csak nem is ismerik?
    Azt mondja erre, hogy Trieste , nagyon a szélén van az országnak és lehet azért nem annyira ismertek ezek a zenék!!
    Mondom én meg egy faxopó magyar vok ,aki ezektől szokott elélvezni és néhány évvel ezelőtt csak ezek a zenék szóltak a rádióban és ez itt ha az ország széle is , nem hiszem el ,hogy nem ismerik..

Hát nem ismerték!
    Fogtam magam 1 hónap múlva kimentem Milano-ba... Italo Disco lemezek tömkelege, választani alig bírtam...

no comment :))