A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
hidd el, hogy szarabb, de ha akarod, fel fogok rakni egy példt belőle....
ott kezdődik a lényeg, hogy az olcsóbb (értsd 3 kiló alatti) FullHd kamerák váltottsoros avchd felvételekt készítenek és a képfeldolgozó áramköreik is marha lassúak, pl. gyorsabb mozgásokhoz, az autófókusz (shutter stb.)is csiga üzemmódú,
a pana színei gyönyörű, sőt már-már tökéletes, a fényérzékenysége és zajszintje is meglepően jó, de a felvételek a gyakorlatban szerintem gyengécskék, elyet a váltottsoros letapogatás szinte élvezhetetlenné tesz, ha meg deinterlace-eljük,akkor ennek következetes hatásaként a felvétel veszít az élességéből.
Te, Én, és úgy általába mindenki úgy gondolja első nekifutásra, hogy egy fullHD felvételnek olyannak kell lennie, mint a fullHD BLURAY filmeknek, igenám, csak azt sokan elfelejtik, hogy azok 99%-ban progresszív módban készültek és többmillás, így minden szempontból professzionális kamerákkal.
ha megnézed bárhol, hogy mennyibe kerül a legolcsóbb progresszív fullHD kamera,akkor lesz viszonyítási alapod a minőséghez is. a másik meg, hogy egy jó HD és fullHD között már nincs akkora különbség vizuálisan,mint a TV/DVD és HD között.
ehhez képest mondtam, hogy az a kis tenyérnyi mobil nagyon jó minőségű HD felvételt csinál.