A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    látom még mindig egy lényegtelen részen lovagolsz,mert a hülyeséged már nehezen tudod kimagyarázni. szerinted mi a faszért raktam a mosolyt a végére? azért b+, mert ironizáltam a marhaságaidra! (ne kelljen már értelmező kéziszótárt mellékelnem minden egyes szótöredékemhez.) ha valamit nem értesz, javasoltam már korábban is,akkor kérdezz rá konkrétan ember! és ne fárassz! a többi értelmetlen "párbajkihívósdidra" meg a farkam legkisebb része sem kiváncsi, ne süllyedj már olyan szintre, amiben amúgy sem vagy túl jó! nem vagyok sem dühös, vesztésre sem állok te ökörbarom, ez nem egy versenytárgyalás volt, hanem némi okfejtés jellegű eszmecsere,mert látom, a fogalmakkal még hadilábon állsz, bár már próbálsz erősködni, csak ami nem megy azt ne erőletsd,mert csak nyögés lesz a véged!
    az abszolút nullát már meg sem magyarázom,mert úgysem értenéd.

Most őszintén, tényleg ennyire GYOPÁR vagy, hogy egy faszán szóló zeneanyagban tüskék után vágyakozol?!
    Nyilván -3db-en digizve HullámosaBB lenne az egész jel, hisz nincs felső zárópontja a jelnek! Csak emiatt nem kell újradigizni....hogy fény derüljön a fejedbe. ezt enélkül is el lehet képzelni.
    Ha meg nullára van állítva valami, és elég dinamika van egy zenében, akkor a sok felső csúcs miatt összességében hasonlít egy maximumra normalizált hangképhez, de ugye normalizálni lehet (csúcs)vágással (pl. ehhez hasonló jelenség a túlvezérlés ténaköre is) és vágás nélkül is és még kb. 4féleképpen.
    nem mindegy, hogy 0,1 vagy 0,3 vagy 0,7db-el mehetne túl a dinamika? hisz nem torzít.
    tehát ha úgy írod a legelején, hogy szerinted ez a zene maxra normalizált vagy 0-án lett digizve,akkor meg sem mukkanok, mert ez így elfogadható vélemény, és nem kerekedik belőle ez az egész,ahol már ellenem dobálózol mindennel,amit végülis az összes hasonlatoddal együtt vissza is dobhatnék neked, hogy önarcképet állítsak eléd, de nem.....
    Te túlszaturáltságról meg remaszter jellemzőkről beszéltél,ami fogalom szempontjából hülyeség és ezeket egyik hsz-edben sem részletezted,mert nem is tudtad volna...(egy jó remaszter sosem normalizál vágás szintig, gányolni viszont tényleg sokan szoktak)
    én csak ezekre reagáltam.
    Ha akarod megérted, ha akarod, játszhatod tovább a hülyét. Nekem igazából tényleg mindegy.