A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
úgy érzem eljutottunk arra a pontra,amikor értelmes vagy alátámaszott válasz helyett idióta és mesterkélten ironizált válaszokba burkolózva próbálod lezárni a saját fogyatékosságot (hiányosságod).
bármin lehet túlvezérlést előidézni, de jelen esetben nem ez volt a téma, témád, hanem az, hogy ez a zene, a hullámképe alapján csak mert majdnem nullán vannak a felső csúcsai nagyon valószínű túlvezérelt. Te az eddigi fejlemények alapján ezt állítottad, ráadásul bugyután, mert először még túlszaturáltságról hadováltál,amiből a példád alapján kibogóztam, hogy mit is akartál mondani... ez, mármint a vélelmed kérlekszépen FASZSÁG és nem is akarom szebben mondani.
Hogy honnan vettem, hogy a normalizálás szerinted egyenlő a remasztereléssel? B+, a saját szavaidból és idézetedből!

"Kissé túlszaturált mint a remasterelt anyagok mostanában, de elfogadható szinten"
tehát már itt is több téves párhuzamot vontál a túlszaturáltásg,túlvezérlés,remaszterelés között
aztán az általad idézett példádban írtad:
"""
ez meg egy általam "Re-master"-elt változat:
Elméletileg mindössze ennyi történt a "Touch By Touch"-al is csak nem házilag hanem stúdióban. ""
(és ide raktad be az eredeti képet, meg amit remaszterelésnek nevezve simán normalizáltál, igaz hogy elméletileg is hülyeséget írtál már akkor is, de ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz)
""Egyetlen igénytelen művelet az egész "re-master"-elés, de nem igazán értem; mire jó?!""
ha valamit nem értesz, akkor kérdezz, és semmiképp se akarj olyannak látszani,mintha már értenéd.

szerintem "BÚTOLTASD" ÚJRA MAGAD,aztán majd értekezünk, ha van értelme, ha meg nincs,akkor hagyjuk....a témát.