A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    mindig átgondolom a dolgokat, én egy megfontolt csávó vagyok és nagyon nem szeretek hülyeséget beszélni, így nehezen viselem azt is, ha más ezt teszi...persze tévedni emberi dolog, de most szerintem , te vagy tévedésben.

lehetne azon agyalni, hogy ha túlment,akkor hány milidecivel, de szimplán nem lehet mérni ennek mértékét, 5-6decibeles túlvezérlésnél meg már nem nem torzulást hallanál, hanem oltári recsegést!

hidd el, az hogy a csúcsok egy szinten vannak,azaz azonos az amplitúdójuk, az még nagyon-nagyon messze nem jelenti azt, hogy túlfutott bárhová vagy torzításközeli a digitalizálás vagy átlépte a 0-át (ez utóbbit hogyan agyaltad ki azt végképp nem tudom)....most nem kezdem el részletezni a miérteket, de ez a zene perfekt hangképű, és nem hiszem, sőt tudom, hogy Mflex nem kezdte el baszkurálni.....mert nem szarakodna vele, egyszerűen fogta, beállította a digizési max. jelszintet nullára és felvette...a többit megcsinálta a technika. ennyi lehetett.

ha néha picit részletesebben is megfigyelnéd az aggályosnak titulált meglátást,akkor a problémásnak vélt csúcsokat megnézve láthatnád, hogy mindegyik megőrizte hullámformáját, nincs semmilyen vágás rajta, tehát (feltételezve, hogy ez az első eredeti felvétel) NEM LEHET TÚLVEZÉRLEVE SEM!
    ez ilyen marha egyszerű. (egyébként az cédé kiadás dettó ugyanilyen)
    hogy a csúcsok egyvonalban vannak,az meg jelen esetben azért van, mert a zene dob alapja ilyen fasza.

ennyi betűvetés után úgy gondolom, rakjuk rendbe a kiinduló dolgokat is.
    -ha túlvezérlésre gyanakodsz, akkor ne túlszaturáltságot mondj.
    -a normalizálás nem egyenlő a remasztereléssel.

üdv.