A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    tudod cimbi, nem is én lennék, ha nem pofáznék most is bele
    ..bár valójában jól átrágtam az irományodat a témáról, és most hibát sem találtam benne (hálá' istennek) csak egy apró kiegészítést tennék még a témához..

..egész pontosan csak a plussz kapcsolóhoz..

nagybátyám új fábiájába egy nem túl szokványos, bár meglepően ötletes módszert alkalmaztak a kollégák

nemrég a pesti körutamat természetesen összekötöttem pár rokon körbekoccintásával is, s mikor a nagybátyus vadiúj fekete fábiája került sorra, bekapcsolta a gyári 8 hangszórót, ami alapból baxott élethű muzikalitást produkált, majd hátrasétállt, és felnyitotta a hátsó ajtót..
    rám vigyorgott és mutatta büszkén az új beépített subwoofert..

természetesen azonnal rávágtam (durva lett volna, ha nem így történik) hogy: "szép, de miért nem szól?"

erősködött nekem, hogy már hogyne szólna..
    csak a rend kedvéért, és az illendőség miatt, odahajoltam közel, és mutattam naki, hogy hajoljon ő is oda..

a döbbenet kiült az arcára..egyből a csatlakozásokat kezdte ellenőrizni, de persze semmit sem talált..
    "esküszöm, hogy ma délelőtt még szólt!"

sosem volt egy hazudós ürge, így egy pillanatra megtekertem agytekervényeimet, és azt mondtam:

"akkor most légyszi, indítsd be a motort.."

gondolom kitaláljátok, mi történt..

természetesen a mellkasomon éreztem a basszust azonnal..
    szerintem roppant ötletes megoldás, és így a "plussz kapcsolónak" sem kell helyet keresni