A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
tudod cimbi, nem is én lennék, ha nem pofáznék most is bele
..bár valójában jól átrágtam az irományodat a témáról, és most hibát sem találtam benne (hálá' istennek) csak egy apró kiegészítést tennék még a témához..
..egész pontosan csak a plussz kapcsolóhoz..
nagybátyám új fábiájába egy nem túl szokványos, bár meglepően ötletes módszert alkalmaztak a kollégák
nemrég a pesti körutamat természetesen összekötöttem pár rokon körbekoccintásával is, s mikor a nagybátyus vadiúj fekete fábiája került sorra, bekapcsolta a gyári 8 hangszórót, ami alapból baxott élethű muzikalitást produkált, majd hátrasétállt, és felnyitotta a hátsó ajtót..
rám vigyorgott és mutatta büszkén az új beépített subwoofert..
természetesen azonnal rávágtam (durva lett volna, ha nem így történik) hogy: "szép, de miért nem szól?"
erősködött nekem, hogy már hogyne szólna..
csak a rend kedvéért, és az illendőség miatt, odahajoltam közel, és mutattam naki, hogy hajoljon ő is oda..
a döbbenet kiült az arcára..egyből a csatlakozásokat kezdte ellenőrizni, de persze semmit sem talált..
"esküszöm, hogy ma délelőtt még szólt!"
sosem volt egy hazudós ürge, így egy pillanatra megtekertem agytekervényeimet, és azt mondtam:
"akkor most légyszi, indítsd be a motort.."
gondolom kitaláljátok, mi történt..
természetesen a mellkasomon éreztem a basszust azonnal..
szerintem roppant ötletes megoldás, és így a "plussz kapcsolónak" sem kell helyet keresni