• Matyóhímzés
    Csodálom, hogy eddig csak egyetlen a cikkírót becsmérlő hsz született.
    A filmekről annyit, hogy igenis születnek mostanság is nagyon jó filmek, és nem is kevés, csak épp arról a kutya sem hall, az embernek sasolnia kell ezerrel, hogy ezeket megtalálja, mert marketingre pénz nincs, vagy nem is foglalkoznak vele Magyarországon.
    Például a Babelről sem hallani semmit, pedig Brad Pitt a főszereplő benne, vagy a The Fountain, a Maradj! (irgalmatlan jó film), Kisiklottak, Minden Vilángol, és még sorolhatnám.
    A Lady in The Watert nagyon vártam, de nagy csalódás volt, az egész nagyon komolytalanra sikerült, olyan az egész, mintha egy marék óvodás tündéreset játszana hátul a kertben. :(
    Az Ember Gyermekét még nem láttam, de szintúgy nagyon vártam, meg is lepődtem, hogy azért lehet hallani róla itt-ott.

2006-ban amit láttam, és nagyon tetszett az a:

Szíriána
    Kisiklottak
    Kiss, Kiss Bang Bang
    Kárhozott Szeretők
    A Pokolból
    Alvilági Játékok
    Ütközések (so-so)
    Fegyvernepper
    C.R.A.Z.Y.
    Hard Candy
    Minden Vilángol (bár ez lehet 2005-ös)
    Huligánok (szintúgy lehet 2005-ös)
    Befejezetlen Élet

Lehet ezek közül 1-2 2005-ös, nem vagyok benne biztos.
    Mindenesetre, aki szereti a jó filmeket annak ajánlom figyelmébe Robert Rodrigezt, mint rendezőt, és Elijah Wood-ot, mint szinészt, nagyon jó filmjei vannak, nekem kezd előlépni az új Edward Norton-á, vagy Brad Pitt-é. (mondhat bárki bármit is, Brad Pitt mocskos jó szinész, és rohadt jó filmjei is vannak, tény, hogy nem kéne a nevét adnia minden populáris szarhoz....Mr. és Mrs. Smith, de sokkal több jó filmje van, mint rossz.)