• eax
    #298
    "Lehet csak nekem nem esik le a poén, de nem értem a mondanivalód :("
    Nem poennak szantam. A poennak szant szovegreszeket smiley jelzi --> :) (igen, ezt most poennak szantam :) ).

    "Kérdezzük meg őket, ugyanezt fogják mondani. Az egy másik kérdés, hogy a közel-keleten a vallási fanatikusok által hová fajultak a dolgok, de ebbe most ne menjünk bele, mert nem ide tartozik, és irtó rágós téma."

    Ahogy erzed. Viszont azt meg kell emlitenem, hogy ha az osszes negativ side-effectbe "inkabb nem megyunk bele", akkor a vegen semmi sem marad.

    "Látod épp erről beszéltem az előbb, te is a szélsőségekkel példálózol, bár kifejezetten jó pont hogy azért megemlítetted "normálisabb" többséget."
    OK: a normalisakkal semmi bajom, amig vhol szep csendben gyakoroljak a vallasukat, es azert, mert ok vallasosak, nem kovetelnek plusz jogokat maguknak, nem kapnak csak ezert penzt az adombol, stb. Olyasmitol viszont atbillen a flipflop a fejemben, amikor pl. olyan dolgokba szolnak bele, amihez tavolrol kozuk sincs, termeszetesen csak a sajat igazukat hajtogatjak, az elmult par evezredbol ittfelejtett hatalmuk maradvanyait kihasznalva, es ezzel a sajat vilagnezetuknel tobb nagysagrenddel fontosabb dolgokat hatraltatnak (lasd lejjebb). De emlithetnem pl. az evolucio vs USA-beli iskolak peldajat (ha en odamennek, hogy tanitsak mar azt, hogy az osszes eloleny a Danone Activia joghurtok eloflorajabol alakult ki, akkor valoszinuleg elhajtananak a fenebe, pedig olyan szintu erveket barmikor fel tudok hozni ez mellett is. Oket miert nem?). Es meg sorolhatnam, lehet keresgelni az SG archivumban.
    Pontos statisztikai adataim nincsenek, de ha ez a kisebbseg, akkor szvsz elegge kozel lehet az arany az 50%-hoz.