• Petys
    Én még egyházi iskolába járok, és (ha nem is mélyen) de vallásos vok, vallásom szerint pedig evangélikus, legalább havonta 1x elmegyek a templomba és igazából azokat röhögöm ki (nem értem meg), akik nem hisznek semmiben... Hogy lehet így élni?! nah mind1, mindenki maga dönti el...
    Ugyanakkor a buzgó katolikus híveket sem értem a több száz szentjükkel meg az egyéb (számomra) érthetetlen szokásikkal, valamint a pápa szószerinti imádatával sem, dehát egy Istenben hiszünk. Szal sztem a pápának nem óvnia kéne a "mindenféle imádattól" az embereket, hanem inkább szeretetre nevelni/tanítani őket, mert az minden jónak az alapja... Az én hitem momentán (fokozatosan formálódik) abból áll, h van ugyebár az Isten - maga az igazság, Jézus - Isten végtelen szeretete és a Szentlélek - a felfoghatatlan tudás és értelem (ide nem találok szavakat...)
    Most valszeg egy csomó hülyeséget hordtam össze, nemhiszem h akárkit is megtérítenék (nem is papnak készülök :D) de én azért büszke vok arra h vallásos vok.