• BStage
    #67
    "A m$ nem támogat semmilyen más FS-t"

    persze, hogy nem támogat, nem is dolga, hogy támogasson mások által fejlesztett fs-eket. ő kifejlesztett kettőt, mindkettőt támogatja és api-kat biztosit, hogy bármilyen másikat használj.

    "De ezek a drájverek mindenesetre nem alkalmasak arra, hogy a wint rá telepítsük, arról bútoljunk."

    dehogynem alkalmasak, csak ahhoz, hogy telepiteni tudjad rá, vissza kell slipstreamezni a telepitőkészletben. Természetesen onnantól fogva az egész win supportja megszűnik. De megint hülyeséget irtál, mert meg lehet csinálni.

    "Én arról írtam, hogy javítani lehet a windóz reakció idején különböző tweakeléssel"

    HAZUDSZ már megint:
    "elárulod miket heggesztettél amivel gyorsabban indulnak a programok vagy megint a levegőbe beszélsz? (és persze, hogy azon mi tartott hetekig, mert nekem out of the box is igen gyorsan indulnak a progik xp alatt)"

    Persze, szívesen! Kb eddig tartott, amíg kiirtottam minden olyan felesleges cuccost (pl service-ket)"

    programok indulásáról volt szó.

    "mint az Indexing service szerintem (és mások szerint is) igen is általános teljesítmény növekedést érünk el, pl a progik is érezhetően gyorsabban indulnak."

    nézzél utána butuska, az indexing service lekapcsol, ha használod a géped...

    "Amigát úgy tűnik azóta sem láttál, tehát elbeszélünk egymás mellett, illetve a te esetedben olyanról nyilatkozol amiröl nincs tapasztalatod."

    bagoly mondja...
    azért mégegyszer megkérdezem mitől más az mint a virtuális desktop? Amig ezt nem tudod megválaszolni, addig te ne beszéljél tapasztalatról...

    "aztán utána nézve kiderül, hogy csak arról van szó, hogy az IE-t egyfajta védett módban futtatja a Vista, ammire rajtad kívül senki nem használja a virtualizáció kifejezést"

    ismét hülyét csináltál magadból, gratulálok hozzá. csatolok képet is, hogy legalább képről lássad, hogy miről beszélünk: kép

    jéé, éppen egy notepad-et futtatok virtualizáltan, nem ie és nem protected mode...

    "Aztán össze vissza magyarázkodsz hogy jönnek vagy nem jönnek azok az ablakok (amire én azt mondtam a júzer úgy is mindent leokéz), "

    én magyarázkodok? te beszélsz hülyeségeket, hogy nem működik a technológia, mert ugyis leokézza a user ami felugrik. Én meg elmagyaráztam neked, hogy nincs mit leokézzon ugyanis nem ugrik fel semmi. Ne nem baj, nem ezen múlt, hogy röhejessé váltál

    "Szal minden esetre a nyilatkozataid néhol ellentétben állnak azzal, ami a hivatalos M$ oldalakon is találhatóak"

    nincs ellentétben semmivel, csak a szövegértésseddel van baj. kettőnk közül csak én láttam még élőben vistát (te még az xp-t se ismered) és én konkrét tényekkel (mostmár képekkel) támasztom alá a mondandómat, szemben veled, aki csak fröcsög hülyeségeket.

    "Szal ugyan ilyen stílusban máshol fojtatjuk"

    rendben, majd foLYtathatjuk lámerkém...