• NEXUS6
    #66
    LAST COMMENT
    Úgy tűnik most sem azokra válaszoltál amiket írtam, de nem baj, majd én válaszolok helyetted is;)

    1. Hát igen, a wint nem lehet más FS-re feltenni, csak az NTFS-re és a FAT-ra. A m$ nem támogat semmilyen más FS-t, bár a BARKÁCSOLÁS elöl nem zárkózik el. De ezek a drájverek mindenesetre nem alkalmasak arra, hogy a wint rá telepítsük, arról bútoljunk.

    2.
    Én arról írtam, hogy javítani lehet a windóz reakció idején különböző tweakeléssel. Szerinted a szervizek kikapcsolása ezen nem segít. Nekem viszont más a tapasztalatom, könynebb dolgozni a winnel. Gyorsabban bootol, gyorsabban pattannak az ablakok. És pl az olyan szolgáltatás kikapcsolásával mint az Indexing service szerintem (és mások szerint is) igen is általános teljesítmény növekedést érünk el, pl a progik is érezhetően gyorsabban indulnak.

    Amigát úgy tűnik azóta sem láttál, tehát elbeszélünk egymás mellett, illetve a te esetedben olyanról nyilatkozol amiröl nincs tapasztalatod.

    3.
    Még jó pár évig valóban nem fogok a Vistához érteni, de úgy tűnik az UAC sajnos neked sem az erősséged. Előbb nekiálsz virtualizációról beszélni (#36-os hozzászólásod), aztán utána nézve kiderül, hogy csak arról van szó, hogy az IE-t egyfajta védett módban futtatja a Vista, ammire rajtad kívül senki nem használja a virtualizáció kifejezést:

    Understanding and Working in Protected Mode Internet Explorer

    "Q: Does UAC file and registry Virtualization apply to Protected Mode?
    A: No, UAC Virtualization does not apply to Protected Mode and, therefore, write access to Protected Mode extensions that write to sensitive areas will not be redirected.
    Protected Mode also does not have write access to the redirected or virtual store for system areas. Extensions running in Protected Mode get an Access Denied error when they attempt to write to sensitive system areas."

    - ha valóban ez a szakmád, akkor asszem az ilyenre mondtad, hogy szakmai öngyilkosság (ezt a kifejezést megjegyzem).

    Aztán össze vissza magyarázkodsz hogy jönnek vagy nem jönnek azok az ablakok (amire én azt mondtam a júzer úgy is mindent leokéz), nekem marhára az jön le hogy nem tudod miről beszélsz. Bocs.

    Szal minden esetre a nyilatkozataid néhol ellentétben állnak azzal, ami a hivatalos M$ oldalakon is találhatóak. Lásd pl. a beszúrt szövegben is.

    4.
    "Egyébként igen nagy bajban lennénk, ha a netet (vagy bármilyen világméretű rendszert) csak az mentené meg, hogy csak az x hányada fekszik meg valamitől és nem mind és nem az mentené meg, hogy biztonságosra vannak konfigurálva..."

    Látom kezdesz rájönni a helyzet súlyosságára, amit az M$ hegemóniája jelent a világra nézve!;))) Elhiszed végre hogy nem az újjamból szoptam?
    A Melissa virus elterjedése és a monokultúra kapcsolata

    Nagyon megteccet a stílusod főleg a sok kis animált szmájli, ezért én is beszúrok neked egy kis aranyosat:

    Szal ugyan ilyen stílusban máshol fojtatjuk,

    baráti üdvözlettel: N