BStage#59
"kösz én is így tudtam, nincs több kérdésem"
ja, hát akkor ezt kellett volna mondani és nem azt a tökkelütött hülyeséget, hogy winen csak barkácsolással lehetne más filerendszert használni. A winhez bármilyen filerendszert könnyedén lehet rárakni mivel megvan hozzá minden api méghozzá támogatottan. Aztán, hogy éppeszű ember miért várná el, hogy az erre épülő kódokat a gyártó támogassa azt nem tudom, de javaslom próbáld ezt ki linuxon vagy amigán (LOL), egy támogatott apit használva irj valami kódot aztán próbáld azt supportáltatni az os irójával. ha sikerül, akkor visszatérhetünk erre a badarságra, ha nem akkor sikerült újra bizonyitanod a kettős mércédet és szűklátókörűségedet.
"Nincs egy miliszekundum várakozási idő sem azonnal látod mi megy a másik képernyőn"
nocsak mostmár másik képernyőről beszélünk... virtual desktopról? hát azt meg lehet nézni winen sem tart semeddig kapcsolgatni köztük, lévén ugyanazt a felbontást és frissitési frekit használják. ha meg nem ugyanazt használják, akkor ne akard már velem elhitetni, hogy az amiga felgyorsitja az lcd felbontásváltáshoz szükséges idejét, mert megint megfájdul a hasam a nevetéstől.
"Tévedés, nem tévedés a munkahelyi gépemmel, amin ilyen eretnekséget nem csináltam"
akkor csináld meg rajta ugyanazt és rájössz, hogy semmi köze hozzá... Aztán keress valakit aki ért hozzá és majd meggyógyitja.
"Ez nekem kicsit arra hajaz, hogy a különböző prokiknak, különböző jogosultságokat adnak, ami hozzáteszem nem új a világtörténelemben"
ez szép amikor valaki elkezd fikázni valamit amiről azt se tudja, hogy mi, majd elmagyarázzák neki, de még a magyarázatot se fogja fel, nemhogy a szóban forgó technológiát...
Köze nincs a dolognak a jogosultságokhoz, javaslom olvasgasd még a példákat el párszor, hátha megérted, hogy nincs se több, se kevesebb jogosultsága a programnak. Régi programokkal épp az a baj, hogy több jogosultságot követelnek, mint ami reális lenne - pl. windows könyvtárba irás - ha megadod neki ezt a jogot, akkor sikerült mégnagyobb hülyeséget csinálnod. Nem több jogot kell adni neki, hanem elhitetni vele, hogy megkapta a kért jogokat, de a valóságban azt eltériteni. Erről szól a virtualizáció, de még ezer féle felhasználása van.
"De térjünk majd vissza a kérdésre 1 év múlva"
rendben. de még szerencse, hogy te mint "nem szakmabeli", miután hihetetlen méretű szakmai butaságokat hordtál össze megmondod, hogy egy általad tök ismeretlen (és a jelek szerint fel sem fogható működésű) technológia beválik-e a jövőben. Őszintén bevallom, ha a szakmai hozzáértésedet nem is, az önbizalmadat irigylem.
"Az hogy nem állt fejre a net eddig is az inkább köszönhettő néhány Linuxos és egyéb OS-el működő szervernek, amin fennakadt a fertőzések terjedése"
itt mire gondolsz? Biztos nem a slapper féregre ami pár nap alatt linuxos szerverek tizezreit nyomta fel... De te csak ringasd magad hamis biztonságérzetbe, jogod van hozzá.
"bár hozzátenném csak átvettem a stílusodat "
ugyanmár, itt nem a stilussan van a baj, hanem a hozzá(nem)értéssel. Nem attól lesz vicces az irásod, hogy milyen a stilusa, hanem hogy égbekiálltó marhaságokat irsz, aztán amivel befürödtél arról szépen hallgatsz és terelsz egy újabb irányba, meg átfogalmazod a korábbi irásaidat, miután bebizonyitom róla, hogy marhaság...