1. File system:
Aha szal nincs a M$-nek a FAT-on meg az NTFS-en kívül opciója a windózhoz, kösz én is így tudtam, nincs több kérdésem. Nem tudom miért kellett ezt idáig húzni.
Összegzésként csak azt akarom mondani: ... (nem mondom de tudod!;)))
2. Szjúpörfetcs miegymás:
"hát ezt igy a win is megteszi, meg sem kell fogni bill. kombinációval lerakhatsz mindent. Én amiről beszéltem az a saját felbontást, frissitési frekvenciát használó, közvetlenül a képernyőmemóriába iró directx-es alkalmazásokra vonatkozott..."
Úgy tűnik marhára nem egy malomban őrülünk, nézz meg egy Amigát, pl töltsd le az AROS Live VD-jét, az elindul PC-n is. Akkor rájössz hogy mire gondolok. Nincs egy miliszekundum várakozási idő sem azonnal látod mi megy a másik képernyőn. AZ alttabozgatás ehhez képest elég gagyi, bár neked fogadok az fexik jobban.
"ez megint egy szakmai tévedés lesz, a service kiirtásával nem fog gyorsabban indulni semmi sem, legfeljebb több memóriád marad."
Tévedés, nem tévedés a munkahelyi gépemmel, amin ilyen eretnekséget nem csináltam, csak egy ablakmegnyitás 2X annyi időbe tellik mint az itthonin. Pedig a két gép kb azonos teljesítményű.
3. Virtualizáció:
"ejnye, még mindig nem néztél utána, csak a képzelgéseid alapján fikázod tovább... nem ugrik fel semmiféle ablak, a virtualizáció a compatibility toolkit alapján automatikusan indul, miután elindult nem ugrik fel semmi ablak, amivel kijöhetne a kis világából, igy az egyszeri usernek esélye sincs kilépni belőle. (bár valójában az egyszeri user ki sem akar lépni belőle, lévén észre sem veszi hogy abban van)"
Ez nekem kicsit arra hajaz, hogy a különböző prokiknak, különböző jogosultságokat adnak, ami hozzáteszem nem új a világtörténelemben. De térjünk majd vissza a kérdésre 1 év múlva, ha a fakezű júzerek okozta káresetek, meg a világméretű járványok száma drasztikusan csökken akkor elfogadom az álláspontodat. De mint mondtam, én nem ringatom magam hiú ábrándokba. Az internetes ferőzések oka, mint egyrészt a béna júzerben másrészt a számítógép állomány monokultúrális jellegéből fakad. Az hogy nem állt fejre a net eddig is az inkább köszönhettő néhány Linuxos és egyéb OS-el működő szervernek, amin fennakadt a fertőzések terjedése, mint a M$ bűvészkedéseinek.
4. Verziószám ürügyén:
"nekem inkább a röhögőkörcs okozott katarzist, hogy hogy lehet valaki ennyire láma valamihez. ill. az nem lenne baj, hogy lövésed sincs az egészről, ha inkább kérdeznél ahelyett, hogy fikázól egy olyan rendszert amit alapjaiban sem ismersz... (és akkor hol vagyunk még a valódi informatikáról, hogy valaki normális következtetéseket tudjon levonni egy rendszerről)"
Örülök hogy néhány kellemes percet okoztam neked, bár hozzátenném csak átvettem a stílusodat (na jó meg egy kicsit bele erősítettem).;)))