• bvalek2
    BStage:

Példa: VMS. Arany betűkkel kellene írni ezt a hárombetűs szót...

Openoffice a gyorsindító miatt indul gyorsabban Windowson (amikor nem először futtatod), továbbá Linux és Linux között is van különbség, gondolom hallottál disztribúciókról. Mi most a kernelről beszélünk, és nem a grafikus felületről, nemigaz?

Lózung? Programoztál már valaha? Assemblyben? Linuxot? és Windowst? Nekem már volt szerencsém, van összehasonlítási alapom. Nem csak gondolom amit leírok, ismerem mindkettő oprendszert ezen a szinten.

Szerinted hogyan szűri meg a Vista az API hívásokat? Tésztaszűrővel? Marketinges szavakat használsz, a szakszavakkal szemben, ahhoz hogy beszélgetni tudjunk, legalább a nyelvben egyezzünk meg, hogy értsük egymást.

Ami a profi Linuxos és Windowsos alkalmazásokat illeti, kellene ide egy profi Linuxos, és Windowsos, aki bemutatja őket nekünk, én nem vagyok egyik sem.

U.I.: Biztos észrevetted, hogy tisztelettel szólítottalak meg, és amikor hibáztam, elismertem. Elvárom hogy te is így viselkedj velem szembem, nem lesz igazad attól, ha lekezelsz.