1. bekezdés kiscégek. Válasz lásd korábban #30-ban a kis cégekről szóló megjegyzésemet, a tied meg az egnyém tartalmilag megegyezik.
2. bekezdés lásd korábban #24. Ha egy cég vezetője vagyok és nem vagyok azzal kibékülve, amit egy multi jelent, akkor nem csinálok a cégemből multit, ha viszont azt csináltam, akkor ne csodálkozzak rajta, hogy mindenki kőbunkónak tart. Nem kell itt fényezni a M$ vezetésének lelkivilágát. Csak nézz meg 2-3 SB interjút. Ezt akarták megcsinálták, mindenkin átgázoltak. Nem kell a marketing szöveg hogy mindezt emberbaráti szerettetből, meg a szakma iránti elkötelezettségből csinálták. nem azért csinálták, pénzért csinálták.
90%-os részesedésnél nincs választás, a júzer miről döntsön, hogy ebben a hónapban tér át Visztára vagy akkor amikor minden más OS támogatását megszűntetik. Hú ez aztán döntés a javából.
"Akkor ha lehetne kérnék egy Visztát"
3. A világ fizet a M$-nek, olyan dologért ami ha úgy nézzük az IT infrastruktúra alapja. Az hogy a M$ meg az USA kormányzata milyen viszonyban van, asszem jól jelzi, hogy mindíg jönnek sírni a diplomaták, amikor az EU megszorongatja a M$ tökét. Biztos csak úgy teszik, mert nincs jobb dolguk.
4. Win 3.0. LOL. Ja ha így nézzük akkor télleg roppant optimális rendszer volt, de akkor miért nem használjuk, még mindíg azt, vagy inkább DOS-t NC-vel. Az még optimálisabb. Ezexerint az IBM meg csupa olyan konfigurációkat szállított, ami nem elégítette ki az akkori OS/2 követelményeit? Hogy ezek mekkora lamerek LOL.
A többi akkor még virágzó platformokról nem is beszélve, mint Amiga, Apple, Atari. Azok is bizti össze vissza adták a hardwer a szuper igényes OS-eikhez, amik így nem indultak el. nem csoda hogy becsődöltek.LOL
Komolyra fordítva a szót, a w95-ig, sőt olyan '97 környékéig marhára nem használt senki windózt. A nagy cégek vagy vakoskodtak a DOS-os progijaikkal, az igényesebbek OS/2-t használtak, vagy UNIX-ot. És Persze voltak olyan főleg kis cégek akik mazoista módon Windózokkal kínozták magukat, illetve főleg a titkárnőiket. De irodai alkalmazásoknál ott is inkább a Netware volt a nyerő, ha már hálózatba kelett kötni.
Szal nem azért használunk wint mert a Win3.0 olyan kúl volt és mindenkit lesöpört a piacról. Hanem mert 2000-re egyszerűen elfogytak a versenytársak, és egyszerűen nincs rá lehetőség hogy új jöjjön helyükre.