• NEXUS6
    "ó dolog a beszélgetés veled, csak rá kell kérdezni a kellemetlenebb kérdésekre és máris finomul a szöveged..."

Az én szövegem finomsága a vitapartnerem arcával fordítottan arányos;)))

"nocsak. linuxos ext-et pl biztos a ms akarta, hogy lehessen hozzá irni, mert nálam kiválóan működik. Mondom én, hogy rendes cég ez a ms"

Örülj neki, biztos a M$ weboldaláról töltötted le hozzá a szükséges fájlokat, és biztos az M$ által közzétett teljesen szabványos módon kommunikál a windózoddad.
    Bocsesz nézd meg a 20 éves Amiga OS-t hogy ott hogy mountoltak különböző filesystemeket. Na az valami. Amit a windóz tud az barkácsolás!

Bocsesz ez megint övön aluli volt!LOL

""Persze tök mindegy, mert a nem dagályos progikat is elég nyögvenyelősen indítja a win."

Mihez képest? Linuxhoz képest pl elég villáman indulnak a progik winen..."

Az én winem is elég gyorsan indítja a progikat de kellet vagy 2-3 hétig hegeszteni, de látnád a munkahelyi gépemet az ami a rendszergarázda felügyelete alatt műxik, azon semmilyen superfetch nem fog segíten, azt garantálom, pedig annakka oridzsi M$ ajánlások alatt műxim minden porcikája!;)

""A windóznál ez komoly percekbe tellik."

akkor nálad valami komoly probléma van, nálam ez addig tart amig az lcd magához tér a felbontásváltásból. (1-2 mp)"

Ezexerint 4 GB RAM-od van és nem használsz virtuális memóriát. Indításnál a hibernálás nem ér!!!!

"Ja, hogy amiga a mérce, ezt nem tudtam, azt hittem linux vagy osx"

Na megint rosszul húzott be a relé: ez a gyerök szíggya a windózt, akkor csak is línukszos lehet.

"A superfetch (ha kéred) az idle time-ban még azelőtt betölti a progit mielőtt használnád (természetesen a memóriát bármelyik program megkaphatja, ha szüksége van rá, mert szabadnak látszik az is ami nem az) aztán ha tényleg elinditod, akkor nulla töltési idő alatt megjelenik az alkalmazás. Ilyet talán még a fantasztikus amiga sem tud "

Milyen iddle time alatt tölti be a progit, ha neked 2-3 másodperc alatt felállt a rendszered (jó neked)? Mint mondtam a hibernálás nem ér!!!

"nem, ez megint szakmai öngyilkosság volt, mert megint olyat fikázól amit még nagy vonalaiban sem ismersz..."
    Bocsesz nekem ez nem szakmám, ez legfeljebb neked lesz szakmai öngyilkossság ha leállsz egy outsiderral vitázni aztán olyan helyzetbe kerülsz esetleg amiből nem tudsz kigyünni.

"LOL, már megint bizonygatod, hogy otthon van a témában
    A vista process szintű virtualizáció az nem másik os futtatását jelenti, hanem egy virtuális tér emulálását egy programnak amiben azt garázdálkodik amit akar, mégsincs hatással a valódi rendszerre. (de mégis, ha legközelebb elinditod ugyanazt a programot, akkor visszakapja ugyanazt a virtuális világát amibe belebarmolt)"

Bocs hogy kigyütt belőlema vidéki surmó, de had kérdezzem meg: ez mög nekem mi a frászkarikára lesz jó, ha nem arra hogy másik OS-t futtassak??? Futtat nekem egy progit ami semmihez nem nyúl, semmit nem befolyásol csak az erőforrást használja- KÚÚÚL! Mondj már egy épeszű példát a használhatóságára, köszi!

"kérlek, mondd, hogy te nem a belső verziószámokból akarsz itt hittériteni, hogy mennyit változott egy sokmillárdos fejlesztési költségű rendszer..."
    Az ördög a részletekben lakozik, gondolom, ha a M$-ék olyan forradalmi változást látnának a termékükben, akkor legalább egy egész verziószám bővülést megszavaztak volna neki, de ezek szerint te jobban ismered a lelkivilágukat. Én azt hittem jobban adnak a marketingre. De az is lehet hogy ők tudnak valamit, ami a marketingben máshogy van, viszont attól tartok te azt veszed készpénznek.