• Neerpelt
    A titkosszolgálat nem ugyanaz, mint a rendőrség, és a magyar titkosszolgálat sem ugyanaz, mint az amerikai.

Sorra mondasz magadnak ellent.

"na viszont az iraki vegyifegyvereket olyan jól sikerült eltüntetniük hogy azóta sem találják..."
    <->
    "Miközben persze az utóbbi 10 évben sorra módot csődött minden technológiájuk, a titkoszolgálatuk nem tud kézzel fogható eredményt felmutatni, de ezt persze nektek összeesküvés hivőknek úgy adagolják be mintha "nem is akarták" volna..."

Akkor most tudnak, vagy nem tudnak? És honnan tudod, hogy mit értek el? Ha jól tudom, nem szokták nyílvánosan kijelenteni, hogy kit nyírtak ki. De ha igen, add meg az internetcímet, kíváncsi vagyok, ma kit akasztottak fel.
    Egyébként nem feltétlenül szükséges csúcstechnika egy egyén megfigyeléséhez. Apámat régen a szomszédokkal figyeltették meg, anélkül, hogy bármilyen titkosszolgálati eszközt a kezükbe adtak volna. Remekül ment nekik, ez '89-ben a mappa bezárásakor és átadásakor bebizonyult.

"Ez mind mind mese, része annak az agymosásnak melynek célja hogy ti elhigyétek hogy az amerikaiak még annál is okosabb mint amilyennek a high-tech filmekben mutatják magukat és hogy félj tőlük mert bármit el tudnak érni..."

Mint ahogy az is a bugyirózsaszín amerikai meséhez tartozik, hogy minden szép és jó, Bush a demokrácia híve, és ezért telepített "demokráciát" Irakba... Bocs, de Amerika már rég kinőtt a demokráciából, mint anno a Római Birodalom. Különben nem tudná most a hatalmát ilyen kifogásokkal erősíteni, mint "terrorizmus elleni harc".

"direkt" nem kaptál el oszamát, bár már évekkel előtte "tudtak" a merényletről, mert arra gondoltak hogy akkor majd te arra gondolsz hogy ők tudták hogy mi tudjuk hogy ők tudták..."

Hinnék neked, ha hinnék a terrorista elméletben is (lekopogom).

"De azért jó látni hogy egyrészről az sg forumózi akkora koponyák, hogy máris tudják mit használ a titkosszolgálat."

Te is itt fórumozol... Jó látni ahogy fikázod magad. Egyébként ha nem vennéd észre, itt mindenki csak találgat, mint ahogy én is, te is.

"akik persze olyan csúcstechnikát használnak hogy szinte hihetetlen hogy egy magyar 18 éves hacker srác is fel tudja törni és megszerezni a féltve örzött államtitkokat..."

Végre egy mondatod is van, amelynek van valóságalapja!

"Persze akik ilyen elméletekben hisznek azoknak nem lehet elmagyarázni hogy melyik a valószinübb"

Ezt én is mondhatnám a te verziódban. Ha így állsz hozzá, akkor tuti hogy senkivel sem fogsz zöldágra verődni, mert mindenki hülye, csak te nem.

"9/11 az amerikai hirszerzés teljes csődje akárcsak az utánna következő iraki háború okának kikiáltott nem létező vegyifegyvereket jelentő hirszerzés ismételt csődje"

Más hazudni, mint rossz híreket szerezni és továbbadni.

Egyéb kérdés?