assdf#33
Ez nem egészen igy müködik túl sok mozit nézel.
A számitógépet csak akkor éleszti fel pl a hálókártyám ha én azt neki beállitom.
De az én számitógépem nem haszál OTA technikát, azt meg belinkeltem hogy miről is szól. Küldenek egy sms-t el kell és el kell fogadnod és akkor az majd megváltoztatja a telefon konfigját... Ez nem titokban történik és nem a tudtod nélkül... Szóval ez a hir egy nagy mese habbal.
De ha érdekel hogy a telefonod komunikál-e kikapcsolt állapotban, tedd oda a tévé mellé, ha nem vibrál a képe akkor nem. Ezt elég egyszerü kiszürni.
"Ott csak celok vannak amiket EL KELL ERNI nem szamit milyen eszkozzel. A celjuk utjaban vagy(vagyok) akkor nyugodt lehetsz hogy az egesz csaladoddal egyutt el fogsz tunni a fold szinerol ugy hogy a hazadat is lebontjak ha kell."
Te jó isten... ezt melyik holywoodi remekmüben láttad?
Persze ezt megtehetik veled a dzsungel közepén egy dél amerikai államban, de mind amcsiban mind az euban egy ilyen eset akkor port verne hogy zengene tőle minden sajtó (lásd csak amcsiban a rendőrök lelőttek egy fegyvertelen négert és ettől zenget a média hetekig meg fejek hullotak a porba...)
Szóval gondolkodj már kicsit