• turul16
    #69
    "Ha adnanak hozza teljes muszaki leirast, akkor barki aki akarja megjavithatna, atepithetne vagy lemasolhatna. Az utobbi ami miatt a vevok, de meg a szervizesek sem tudhatjak hogy mukodik egy-egy gep."

    Egy teljes autot otthon neked dragabb lesz legyartani akarmilyen suffni tunning muvesz vagy, kellenek gepek hozza. (Egy reszelovel is meg lehet oldani mindent, par ezer ev alatt:)) Alapanyagok kis mennyisegben nagyon dragak.

    (egy 10k ert kaphato mobil telot, ha egy peldanyba veszed hozza az alkatreszeket, meg egy peldanyban egy panelt legyartatsz hozza, 1 boritast teszel ra, az neked tobb szaz ezer lesz, (mondjuk egy 100k -ert kaphato telefont legyartanod is kb. anyi mint 10k -ert kaphatot :)) Gondolom az auto gyartasnal sincs ez maskep)

    Ha kiadnak a teljes rajzokat, akkor valaki legfeljebb raalna egy-ket alkatresz legyertasara, ami meg az auto gyarnak is jol johet, mert olcsobban szerzi be oket :)
    (Sok vacakot kulso cegekkel gyartatnak)

    Az autogyarnak csak kozvetetten erdeke a zart forraskod. Korulotte felepul egy szerviz uzlet ag, aki (kozvetetten) ingyen reklamozza oket, konyen egyben marka kereskedok is...