Morden23#19
Nem. Én azt mondtam, hogy NEKEM, mint játékosnak teljesen mindegy, hogy mit reklámoznak a játékban, HA MÁR van reklám.
Felhozod erre a CS-példát. Mit mondtam a kommentemben? Ahol a JÁTÉK KÖRNYEZETE lehetővé teszi. Nyilván senki nem fog a WoW-ban plazmatévét reklámozni, mert nem lehet hogyan (nincsen felület -> a honlapokon való reklámozás/megszakításos popup NEM a JÁTÉKBAN, hanem a JÁTÉKKAL való reklámozás).
Ha száguldozom az NFS-ben, vagy mászkálok egy olyan játékban (pl. Vampire - Bloodlines), ahol egy valóságos városi környezetet akarnak megteremteni, akkor kurvára leszarom, hogy a hotel neve Hilton, vagy valami fantázialófasz; ha látok egy kamiont, akkor kurvára leszarom, hogy "EA Games Transport" van-e ráírva, vagy FedEx. Sőt, adott esetben igényesebben (hihetőbben, hitelesebben) néz ki egy városi környezet a reklámok által, mert a való világban is ezt látod.
"És nehogy már azt hidd, hogy egy reklám nem annak lesz jó, aki fizet érte, hanem neked... "
Én nem hiszem ezt, nem is mondtam sehol. De nekem nem lesz rosszabb attól, hogy fantáziamárkanevek helyett valós cégnevek figyelnek a játékban. Ja, valaki közben jól keres vele. Ez engem hol érdekel? Jobb lesz nekem, ha ő nem keres semmit? Nem. Akkor meg leszarom.