• Möci

Tényleg egy kissé esetlenűl közelíti meg a cikk írója a dolgot. (Írt valamit, mert köllött.)

Egy óriási dolognak tartom ezt a szoftvert, és nagyon használhatónak!
    Például a lakberendezésnél. Elkészítem a fotót és otthon a monitoromon, szinte dologtalanul kapok egy 3D-s szerkeszthető és berendezhető képet.
    De tovább megyek. A bútorokat és berendezési tárgyakat is így lefotózva tudom úgy használni, hogy egyből berendezhetem velük a kívánt teret, hiszen innentől kezdve ezeket a tárgyakat !!!méretezetten!!! illeszthetem oda, ahova szükséges.
    A lakberendező munkáját a felmérés (ami jelzem igen időigényes és nagyon odafigyelős) utáni rajzolgatás, esetleges szerkesztés teszi ki. A tényleges lakberendezés a munkának elenyésző töredéke, viszont hab a tortán. A cikkben leírt rendszerrel (ha tényleg úgy működik, ahogy azt sejtetik) a munkaidőm nagyon jelentős része felszabadul. Persze dolgoznom azért kell, de ugyanannyi idő alatt lényegesen több vázlatot tudok majd készíteni és elvetni, ezáltal a jövedelmem is megugorhat.

A dolog pontosságáról meg annyit, hogyha ugyan arról a témáról több felvételt készítek több szögből -ami egyébként is szükséges a 3D-hez-, akkor ezt összefuttatva a számítógépen egy közel 100%-os pontosságú képet kell, hogy kapjak.