BiroAndras#110
"Ha nem abból indulnál ki, hogy csak neked lehet igazad, vagy inkább az általad pártolt egyéb vélemyény lehet csak minden szempontból helyes, nem erre a következtetésre jutnál."
Hát, te vagy az, aki szerint mindenki hülye, aki nem ért egyet veled.
"Onnan, hogy elolvastam. Talán te is olvasd el."
Én is elolvastam, de nekem valahogy másképp álltak össze a betűk.
"Nem, egyátalán nem szintetikus tesztekről van szó. Látom, megint feleslegesen linkeltem a múltkor erről egy jó hosszú oldalt. Követeled a linkeket, aztán meg sem nézed."
Én el szoktam olvasni a linkeket. Azért kérem őket. Ennek ellenére nem emlékszem valódi éles tesztre. Ha én emléxem rosszul, egyszerűen írd le újra hosszadalmas vita helyett.
"Óh, ehhez mekkora jóstehetség kellett...! Ezt mindenki tudta."
Te bizonygattad az ellenkezőjét.
"Viszont pl. fizikára akármikor használhatják, adott a Cell alapú motor és az API."
Akkor miért nem használják? A Sony játékánál se említettek csúcsszuper fizikát.
"Nem, nem csak erre való! Lásd GPGPU alkalmazások, és főleg az eleve a G80-hoz fejlesztett CUDA rendszer."
Már megint mellébeszélsz. A cell-t mindenre kell használni, mert nincs más. A GPU-t arra kell használni, amire jó, mert van mellette CPU is. De ezt már néhányszor leírtam.
"a Cellben ott vannak még az SPE-k is, amik majdnem annyit tudnak, mint a CPU mag általános dolgokban is."
Az SPE-k általános feladatokban csak a teljesítményük töredékét tudják hasznosítani.
"Ez már csak kukacoskodás.2
Inkább tény.
"Relatíve nehezebb, de nem alig keresztülvihető"
Nos, a relatíve nehezebb épp elég hátrány, ha egy adott projekttel időre el kell készülni. Ezt ugyan ellensúlyozza a cell ereje, csak épp mire ki tudják használni annyira, nem biztos, hogy meglesz még az az előny.