• dez
    "Csak szerinted butaság."

Miért, szerinted nem butaság azt állítani, hogy pl. egy robbanás élethűvé tételéhez nem tud hozzájárulni a Cell, mert az közben max. pi-t fog számolgatni magában? Még murisabb ez a kijelentés a Cellel szimulált robbanásos demó fényében.

"De már egy jó ideje van nekik PS3 és X360 devkitjük."

Más meg már használja is azokat...

"Te se nagyon tudtál más véleményt idézni."

Dehogynem, csak el sem olvasod.

"És a tények (pl. kiadott játékok) egyelőre engem igazolnak."

Ez hamar meg fog változni.

"Egyébként nekem úgy tűnik, hogy te vagy az aki ignorálja a sok fejlesztő véleményét, akik már ténylegesen kipróbálták a PS3-at, és inkább hiszel a Sony marketingjének."

Rosszul tűnik. 1. nem csak ilyen PC-orientált fejlesztők véleményét ismerem, 2. csak azt ignorálom, ami nyilvánvaló hülyeség. 3. saját véleményem is van, tanulmányozva a Cellt.

"Persze hogy kénytelen vagyok, mivel nem adnak akárkinek devkitet."

A Celles doksik bárki számára hozzáférhetőek.

"A cégnél meg hiába van, ahhoz csak az fér hozzá, aki a konzol projekten dolgozik (mivel hogy nem kicsit drága, és féltik)."

Ó, tehát már ott is van? A múltkor még nem volt... Legközelebbre mit találsz még ki?
    És mitől félnek, hogy felrobbantod egy rossz utasítással, vagy mi? :P

"Viszont tudok beszélni azokkal, akik hozzáférnek, így még mindíg közelebb vagyok a témához, mint te."

Nem csak ez hozhat közelebb a témához, hanem a doksik.
    Nekem is van ám PS3 fejlesztő ismerősöm. Csakhogy ő nem mond semmit, olyan szigorú a Sonyval kötött NDA. Milyen érdekes...

"Hát pedig nem. Az az egy játék, ami nem volt olyan rossz, az is csak közelíti a PC-s szintet, nem pedig messze lehagyja, ahogy elvileg kellene."

Márpedig pontosan azt írták, hogy a Genji megfelel az első normális PS3-as játék elvárható szintjének.

"Emlékszel? Azt mondtad régebben, hogy az első játékok is fullosan ki fogyják használni a cell-t, és helyből sokkal jobbak lesznek a PC-seknél."

Ilyet én nem mondtam soha. Azt mondtam, hogy mivel a Celles fizikai motor adott, csak használni kell, már az első játékok között is lehet olyan, ami ezáltal használja az SPE-ket. (De nem mindegyiket.)

"Ráadásul az az egy viszonylag jó játék is a Sony saját fejlesztése, ami értelem szerűen sokkal jobb az átlagnál."

Nem csak a Sony programozói lehetnek jó programozók.

"Ha "gyenge szarok, szóra sem érdemesek.", akkor a Sony miért járult hozzá a kiadásukhoz? Miért rontja a konzolja amúgy is megtépázott hírét ilyenekkel, ha van jobb is?"

Valószínű mert kevés nyitócím volt.